Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Thessalonikiben

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Thessalonikiben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Thessalonikiben

Ahogy Görögországban, Thessalonikiben is gond nélkül használható az itthon is érvényes jogosítvány, a helyi hatóságok nem követelik meg a nemzetközi vezetői engedélyt. Az autóbérlés során érdemes azonban odafigyelni, hogy jelentős árkülönbség adódhat az ajánlatok között, de nem érdemes a legolcsóbbat választani: könnyen előfordulhat, hogy a megadott összegben nincs benne a teljes biztosítás sem. Ilyen esetekben akár a felverődő kavicsok miatt fizetendő felár sokkal többe kerülhet, mint az ajánlatok közötti különbség. Az autókölcsönzéssel foglalkozó cégek általában kétféle megoldást kínálnak: kilométer-korlátozás nélküli variációt, mely esetében csak a benzinért kell fizetnünk, mások viszont kisebb bérleti díj fejében korlátozzák a megtehető kilométerek számát. A minél előnyösebb választás érdekében már itthon érdemes megtervezni a bebarangolni kívánt útvonalat, és kiszámolni az aktuális benzinárak tekintetében, hogy melyik variációval járnának jól.

Látnivalók Thessalonikiben

Thessaloniki Görögország második legnagyobb és legsűrűbben lakott városa. Főbb látnivalói a Fehér Torony, amely jelenleg otthont ad a Bizánci kultúra múzeumának, továbbá Galerius diadalíve, valamint az Agios Gorgios (Szt. György) rotunda. Thessaloniki híres piacára is érdemes kilátogatni: nem csak a látványos halárusok, hanem a hangulat is odavonzza a turistákat. Thessaloniki központi helyzetének köszönhetően, innen indulva akár egész Görögországot is bebarangolhatjuk, ehhez azonban érdemes autót bérelni.

Thessaloniki autókölcsönzés esetén a repülőtéren és a belváros több pontján is átveheti bérautóját, úgy alakíthatja úti célját, ahogy Önnek a legkényelmesebb.

Fontos információk magyar állampolgároknak thessaloniki autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112 
  • Rendőrség: 100 
  • Mentők: 166 
  • Tűzoltóság: 199 
  • Magyar Nagykövetség Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-800
  • Magyar Konzuli Hivatal Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-820 
  • Thessaloniki Tiszteletbeli Konzulátus: Frangon Str., 3, Thessaloniki 546 26, telefon: 00-30-2310-555-049