Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Vácon

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Vácon mindössze néhány kattintással!

 

 

Vác közel 1000 éves történelmi múltnak örvend. Földrajzi fekvését tekintve a Dunakanyarban terül el, a Naszály lábánál. A Budapesttől könnyen megközelíthető város, számos látványosságnak ad otthont. A belváros sétálóutcája gyönyörű, és éttermek sokaságát vonultatja fel. Továbbá érdemes a Duna-parton is egy sétát tenni, mert csodálatos látványt nyújt.

Az autóbérlés feltételei Vácon

Az autóbérlés Vácon, mint hazánk egész területén a 18. életév betöltése után lehetséges. A bérlőnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, névre szóló hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával, mert a bérleti díj és a kaució letétele készpénzben nem lehetséges sok helyen. A bérleti díj nagyrészt tartalmazza a kötelező biztosításokat, de nem árt egyéb autóbérlési biztosításokat is kötni.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Vácon

Vác könnyedén megközelíthető Budapestről, autóval, vonattal, de még biciklivel is. Kocsival az M2-es autópályán és a 2-es főúton kell haladnunk. Autóbérlés esetén is köteles az autópálya útdíját kifizetni, ellenkező esetben bírság fizetésével számolhat. A sebességkorlátozások hazánk egész területén a következők: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. Ezek betartása ajánlott, mert gyakori a sebességmérő kamerák használata a Vác felé vezető útszakaszokon. Ezenkívül a bérautóban is kötelező a biztonsági öv használata. Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, így a kimutatható véralkoholszint rendőrségi eljárást von maga után.

Látnivalók Vácon

Vác színesebbnél színesebb programokkal várja az érdeklődőket korosztálytól függetlenül. Többek között évente megrendezésre kerül a Tavaszi-, Lecsó- és Európa-fesztivál, ezenfelül Szüreti Felvonulások, Forraltbor-főző versenyek és Színházi találkozók tarkítják a hónapokat. Továbbá itt található Magyarország egyetlen Diadalíve és a Barokk híd, ami ma is járható. Templomai, kápolnái, középkori vára és a Főtere teszi még látványosabbá Vácot, így ha úgy dönt, hogy meglátogatja, legegyszerűbb, ha autót bérel, és nemcsak Vácot, de a Dunakanyar többi szépségét is felfedezi.

Fontos információk váci autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105