Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Velencében

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Velencében mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Velencében

Velencei autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártáyval lehetséges. Érdemes előre lefoglalni a nyaraláshoz szükséges bérautót, mert a főszezonban már csak kis flottakészletből választhatunk, és az áruk is jócskán változik az autókölcsönzés során, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Velencei autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, mivel olaszországi autókölcsönzés esetén nem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

Látnivalók Velencében

Velence, a szigetre épült város lagúnáiról, kanyargós sikátorairól és műemlékeiről híres.  A nevezetességek közül kiemelkedik a Szent Márk tér és a Szent Márk székesegyház, valamint a Dózse Palota. Sokak számára ismert lehet a Gran Teatro La Fenice operaház és a város legmagasabb építménye, a Campanile, azaz az Óratorony. Turistaként ellátogathatunk a könyvtárként és múzeumként funkcionáló Libreriaba, és átsétálhatunk a Sóhajok hídján is, amely a Dózse palota épületét köti össze a régi börtönnel. Természetesen lehetőségünk van – például a Canal Granden – gondolázva is megcsodálni Velence hangulatos arcát. Választhatunk bérautót is, amellyel felfedezhetjük a város környékét vagy akár egész Olaszországot is!

Velencei autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak velencei autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938
  • Magyarország velencei tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Velence 30135 S. Croce, F.ta S. Chiara, 510, telefon: 00-39-041-523-9408