Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Veszprémben

Autókölcsönzés Veszprém: árösszehasonlítás, ajánlatkérés, online foglalás

 

 

 

Veszprém, a királynék városa, három tájegység találkozásánál (Balaton-felvidék, Bakony, Mezőföld), a Veszprémi-fennsíkon fekszik. Tökéletes kikapcsolódást nyújt, ha a Balaton mellett némi kulturális programra vágyunk. Múzeumok, gasztronómiai különlegességek, galériák, állatkert és nem utolsó sorban csodálatos táj várja az arra járókat. Mindezt szezontól független programok színesítik.

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Veszprémben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Veszprémben

Veszprémben, csakúgy, mint egész Magyarországon, feltétel az érvényes jogosítvány, aminek megszerzése a 18. életév betöltéséhez kötött. Az autóbérlő társaságok kizárólag dombornyomott bankkártya vagy érvényben lévő hitelkártya mellett adják át a bérelni kívánt autót, melynek bérleti díja tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Veszprémben

Veszprémben a sebességkorlátozás a következő: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. A gyorshajtás pénzbírságot vonhat maga után, így ügyeljünk arra, hogy bérautónkkal is betartsuk a kiírt sebességhatárt! Veszprém peremén végigfut az M7-es autópálya, aminek használata díjkötelezett, így a matrica megvásárlásának elmulasztása ugyancsak nem kívánt bírságot eredményezhet. Hazánk egész területén a biztonsági öv használata kötelező, illetve bérautónkban se használhatjuk a telefonunkat, csak kihangosított állapotban vagy headsettel. Csakúgy, mint Magyarország összes városában, Veszprémben is zéró tolerancia van érvényben, így a véralkoholszint kimutatását rendőrségi eljárás követi.

Látnivalók Veszprémben

Veszprém tökéletes kirándulóhely. Az állatkerttől kezdve, múzeumokon és galériákon át különböző kultúrprogramok várják a kikapcsolódni vágyókat. Hosszas séta a gyönyörű várba vezető barokk utcában, zárásként pedig a Tűztoronyból vagy a Benedek-hegyről elénk táruló Veszprém látképe azonnal rabul ejt mindenkit. Míg a Művészetek Háza állandó kiállításaival a kultúra iránt mélyebben érdeklődők számára lehet érdekes. A Szent Mihály Székesegyházba is érdemes betekinteni, történelmét tekintve itt koronázták meg a magyar királynékat. Az óriási állatkert remek egész napos program lehet, de hogy a többi látnivaló mellett időnkbe beleférjen, érdemes autót bérelni. A város nevezetességei mellett az éttermek sokszínűségével és kiválóságával is találkozhatunk.

Fontos információk veszprémi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105