Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Zágrábban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Zágrábban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Zágrábban

Az autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a vezetőnek be kell tölteni a 21. életévét és legalább két éves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. A horvátországi autókölcsönző cégek esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, továbbá az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért. Az autókölcsönző társaságok kínálatából az utazásunkhoz ideális bérautót választhatunk, amelynek bérleti díját hitelkártyával vagy banki átutalással egyenlíthetjük ki.

Horvát autóbérlés esetén nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására, zágrábi autókölcsönzéskor is elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Zágrábban

Horvátországban nyaralva nemcsak a tengerpart, hanem a horvát főváros is tartogat számunkra kellemes kikapcsolódási lehetőségeket. Zágráb kétarcú város, egyik részében nagy terekkel, széles sugárutakkal, szecessziós épületekkel, másik részében középkori hangulattal várja a turistákat. Sétákat tehetünk a város központi találkozóhelyén, a Jelasics téren, a mindig nyüzsgő  Tkalciceva utcán, vagy a Maksimir angol stílusú parkban, amelyben a felfrissülésünket még idillibbé teszik az ott élő állatok, növények és tavak. Felkereshetjük a vallási élet fontosabb helyszíneit, a többször újjáépített Mária Mennybemenetele székesegyházat vagy a színes tetőcserepekkel fedett Szent Márk templomot. A múzeumkedvelők belépőt válthatnak a Zágráb történelmét felvonultató Városi Múzeumba, a több ezer darabos művészeti gyűjteménynek helyet adó Mimara Múzeumba vagy a technikai csodákat izgalmasan bemutató Technikai Múzeumba. Aki tovább akar gyönyörködni a városban, az mindössze 30,5 méteres szintkülönbséget áthidaló siklóval menjen fel a Lotrscak toronyba, és nézzen körül a magasból is! Ha délben érkezünk a toronyhoz, akkor még ágyútüzet is láthatunk, hallhatunk, ugyanis ezzel emlékeznek a város törökök felett aratott győzelmére. Zágráb megismerése után béreljünk autót és már utazhatunk is a tengerhez!

Zágrábi autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak zágrábi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 92
  • Mentők: 94
  • Tűzoltóság: 93
  • Magyar Nagykövetség Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyar Konzuli Hivatal Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906