Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Zürichben

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Zürichben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Zürichben

Egyes autókölcsönző cégek külön díjat számítanak fel az autókölcsönzés során, ha a vezető 21 évnél fiatalabb. A svájci autókölcsönző cégek esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, de egyéb bérautó-biztosításokat is köthetünk, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást. Az autókölcsönző társaságok dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát fogadnak el az autóbérlés során.

Svájci autóbérlés esetén nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására, zürichi autókölcsönzés során is elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Zürichben

Zürich a bankvilág fővárosa, de nemcsak az üzletemberek, hanem a turisták is találhatnak maguknak elfoglaltságot. A kultúrakedvelők felkereshetik a művészeti galériát, a Kunsthaust, a Svájc kulturális emlékeit felvonultató Schweizerische Landesmuseumot vagy az Operaházat. Elegáns butikok várnak ránk a Bahnhofstrassen, utcai előadóművészek a Niederhofon, rendezvények a Bellevuen és különös kincsek a Bolhapiacon. A gyermekes családok ellátogathatnak az állatkertbe is, ahol olyan állatokat vehetnek szemügyre a kicsik mint például a hóleopárd vagy a vörös panda. Béreljünk autót, és tegyünk kirándulásokat a hófedte hegyek között, fenyőkkel borított tájakon is, akár még egy sítúra is beleférhet!

Zürichi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak zürichi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 117
  • Mentők: 144
  • Tűzoltóság: 118
  • Magyar Nagykövetség Svájcban: Muristr. 31. 3006 Bern, telefon: 00-41-31-352-85-72
  • Magyar Konzuli Hivatal Svájcban: Eigerplatz 5. 11. Stock 3007 Bern, telefon: 00-41-31-371-13-55
  • Magyarország zürichi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Bleicherweg 20, 8002 Zürich, telefon: 00-41-44-205-14-22