Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Zakynthoson

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Zakynthoson mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Zakynthoson

A többi szigethez hasonlóan Zakynthoson is viszonylag gördülékenyen és problémamentesen zajlik az autóbérlés és a bérautó visszaadása, mert nem félnek attól az autókölcsönző cégek, hogy valaki autót lop, mivel azt úgy sem tudná elszállítani a szigetről. Az általános feltételek, mint a vezetői engedély, a névre szóló hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya megléte, zakynthoszi autókölcsönzés során is érvényesek. A szigeten a helyi közlekedés igen kedvező, egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait is bármikor igénybe tudjuk venni. Ha bérautónkkal szeretnénk bejárni a szigetet, akkor egyrészt célszerű megfelelő kategóriájú bérautót lefoglalni, másrészt többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosításokat kötni, mert könnyen előfordulhat, hogy a dimbes-dombos hegyvonulatokon felverődik egy kavics és megsérti a bérautó szélvédőjét vagy alvázát. Ha megfelelő biztosítást kötöttünk, akkor az esetleges sérülésekért nem kell felárat fizetnünk, a nyaralásunkat pedig nyugodtan élvezhetjük.

Görögországi autóbérlés esetén gond nélkül használhatjuk a Magyarországon megszerzett jogosítványunkat, tehát Zakynthos szigetén is elfogadják.

Látnivalók Zakynthoson

Görögország egyik csodálatos szigete Zakynthos, amelynek megismeréséhez legjobb ha igénybe vesszük egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, és bérautóval fedezzük fel ezt a mesés szigetet! Utunk során elsősorban természeti csodákkal fogunk találkozni, amelyek látványa biztosan magával fog ragadni minket. A tenger felől megközelíthető fehér sziklás barlangok és türkizkék öblök közül is különlegesnek számít a Navaggio-öböl, ahol egy igazi hajóroncsra mászhatunk fel, vagy néhány barlang szájánál mediterrán fókákat is megpillanthatunk. Feltétlenül látogassunk el a Vassilikos-félszigetre, amelyen kiváló strandokat találunk, de valódi látványosságnak a tojásrakó teknősök, illetve a homokban található teknőstojások nyomai számítanak. Ha a tradicionális görög életmóddal és kis falvakkal szeretnénk megismerkedni, akkor a sziget északi részére kell utaznunk. Zakynthosz városát is érdemes felkeresni, amely egy forgalmas kikötőváros hangulatos kávézókkal és tavernákkal, és a kék-fehér színekben pompázó Szent Dionüszosz-templommal. Béreljünk autót és fedezzük fel a Kelet Virágának is nevezett, erdőkkel, valamint olajfák, pálmafák és citrusok sűrűjével borított szigetet!

Zakynthoszi autókölcsönzés során Zakynthos város repülőterén és belvárosának néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak zakynthosi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 100
  • Mentők: 166
  • Tűzoltóság: 199
  • Magyar Nagykövetség Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-800
  • Magyar Konzuli Hivatal Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-820