Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Bécsben

Autókölcsönzés Bécs: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

 

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Bécsben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Bécsben

Az autókölcsönzés feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 21. életévét és érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen. Az autóbérlés másik feltétele a hitelkártya vagy a dombornyomott bankkártya megléte, ugyanis az autókölcsönző társaságok csak így adják át a lefoglalt bérautót, amelynek bérleti díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás összegét. Ha télen látogatnánk Ausztriába, akkor az autókölcsönző társaságoktól extra felszereléseket, például hóláncot is kérhetünk a bérautónk kerekeire.

Ausztriai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis a szomszédos ország egész területén, tehát bécsi autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

Látnivalók Bécsben

Bécsi látogatásunk során nem hagyhatjuk ki az egykori királyi rezidenciát, a barokk stílusú Schönbrunn-i kastélyt és a hozzá tartozó, csodálatos virágágyásaival és sövénylabirintusaival büszkélkedő parkot. Aki még több történelmi utazásra vágyik, annak érdemes autót kölcsönözni és felkeresni a  Belvedere palotát, Savoyai Jenő nyári palotáját, valamint a Hofburgot, amely nemcsak könyvtárnak, a bécsi nemzeti színháznak, kincstárnak és lovardának ad helyet, hanem itt található Sisi királyné múzeuma is. Érdemes felkeresni a gótikus építésű Szent István Székesegyházat, azaz a Stephansdomot, amelynek déli tornyába felmászva csodálatos panoráma tárulhat elénk az egész városról. A Ringstrasset bejárva Bécs patinás épületeit vehetjük szemügyre, az Operaházat, a Parlamentet és a neogótikus Votivkirchet.  Béreljünk autót és járjuk be Bécs természeti értékekben gazdag környékét is!

Bécsi autókölcsönzés során a repülőtéren, a vonatállomáson és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak bécsi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 133
  • Mentők: 144
  • Tűzoltóság: 122
  • Hegyi mentők: 140
  • Magyar Nagykövetség Ausztriában: Bankgasse 4-6 1010 Wien, telefon: 00-43-1-537-80-300
  • Magyar Konzuli Hivatal Ausztriában: Schenkenstrasse 3. 1010 Wien, telefon: 00-43-1-537-80-300