Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Madridban

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Madridban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Madridban

Az autókölcsönzés feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 18. életévét, azonban néhány autókölcsönző cég megköveteli, hogy a vezető elmúljon 21 éves. A fiatal sofőrök esetében (18 és 25 év között) egyaránt igaz, hogy a cégek külön biztosítási díjat fizettetnek a helyszínen, mely megvédi őket az esetleges figyelmetlenségből vagy rutintalanságból elkövetett balesetekből származó károktól. Autóbérlés esetén a fizetési kondíciókat illetően változó a helyzet Spanyolországban, mivel egyes autókölcsönző cégek csak a hitelkártyás és dombornyomott bankkártyás fizetést engedélyezik, mások viszont kézpénzt is elfogadnak. Az autókölcsönzés során többféle bérautó közül is választhatunk, amelyre különböző bérautó-biztosításokat is köthetünk.

Spanyolországi autóbérlés esetén érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk, tehát madridi autókölcsönzés során is.

Látnivalók Madridban

Ha a spanyol fővárossal szeretnénk megismerkedni, akkor elsőként érdemes felliftezni a Farode Moncolaba, a 100 méter magas adótoronyba, amelyből csodás panoráma nyílik Madridra. A szebbnél szebb épületek látványát tovább élvezhetjük, ha közelebbről is megtekintjük őket. Látogassunk el a Királyi Palotához, az Almudena katedrálishoz vagy Palacio de Comunicacioneshez! A múzeumkedvelők ne hagyják ki a Prado, a Reina Sofia és Thyssen-Bornemisza múzeumokat, amelyekben olyan szépművészeti alkotásokat tekinthetnek meg, mint például Cézanne, Picasso vagy Rembrandt festményeit! A város gyönyörű épületekkel körülvett tereit is keressük fel, a Plaza de Cibelest a híres szökőkútjával, és a Plaza Mayort III. Fülöp király bronz lovas szobrával! A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók pedig csónakázhatnak a Buen Retiro park taván, vagy színes sétát tehetnek a Királyi Botanikus Kert közel 30 ezer virága és 1500 fája között. Béreljünk autót és fedezzük fel Spanyolország többi részét is!

Madridi autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak madridi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 091
  • Mentők: 061
  • Tűzoltóság: 080
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50