Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Magyarországon

Autókölcsönzés Magyarországon

 

 

Hazánkban is számtalan vadregényes táj és idilli üdülőövezet várja a pihenni vágyókat, melyekről nem érdemes csupán azért lemondani, mert jelenleg nem áll rendelkezésre gépjármű a nyaraláshoz. Ezt a problémát könnyedén orvosolhatja valaki egy bérautó segítségével, mely ma már az ország számos pontján átvehető.

A legnépszerűbb autókölcsönzési pontokról az alábbiakban részletes leírást találhat, melyekből megismerheti a helyi autóbérlési feltételeket és a fontosabb látnivalókat.

Amennyiben további segítségre lenne szüksége az autókölcsönzéssel kapcsolatban, kérjük, kattintson a Segítség menüpontra, melyben részletes információkat talál az autóbérlés általános feltételeiről, a különböző bérautó biztosításokról, a bérelhető kiegészítő felszerelésekről, valamint hasznos tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogy mire figyeljen oda a bérautó felvételekor és leadásakor.

 

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Magyarországon

Magyarország területén minden személygépjárműben utazó személynek kötelező a biztonsági öv használata, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Magyarország területén az alkoholfogyasztás tekintetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után. A hazánk területén található autópályák használata minden szezonban díjköteles, az érvényben levő sebességkorlátozás pedig esetükben a 130 km/h. A Magyarországon érvényben levő sebességkorlátozások a többi területen a következőképpen alakulnak: lakott területen 50km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h.

 

Fontos információk magyarországi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105