Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés New Yorkban

Autókölcsönzés New York: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot New Yorkban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei New Yorkban

Az autókölcsönzés minimum korhatára általában 25 év, és az autókölcsönzők csak hitelkártyával rendelkező személyeknek adnak bérautót. A bérleti díjban benne vannak az alapbiztosítások (pl.: nem saját hibából eredő kár), de teljes körű, például lopáskár biztosítás extra felárért vehető igénybe, ezekről érdemes az autókölcsönzés során tájékozódni. A New York-i autóbérlés során ajánlott biztosítások:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

A magyar vezetői engedélyt elfogadják az USA-ban is, de amerikai autóbérlés esetén mindenképpen érdemes a nemzetközi vezetői engedélyt is kiváltani, mert egyes autókölcsönzők ezt is kérhetik a bérautó átvételénél.

Látnivalók New Yorkban

Ha New Yorkban járunk, nem hagyhatjuk ki a Time Squaret, az Empire State Buildinget és a Szabadság Szobrot. A múzeumok közül mindenképpen látogassunk el a Metropolitan Szépművészeti Múzeumba, a Modern Művészetek Múzeumába (Modern Museum of Art) és a Guggenheim Múzeumba. Ha igazán be akarjuk járni a város minden pontját, a nagy távolságok miatt mindenképpen érdemes autót bérelnünk. Tehát, ha el akarunk ugrani megnézni egy operát a Metropolitanbe, akkor érdemes igénybe venni egy autókölcsönző szolgáltatásait.

New York-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a város több pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak New York-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30