Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Dollar

A Dollar autókölcsönző cég világszerte 570 telephelyet működtet csaknem 60 országban. Főként a Karib-térségben és Latin-Amerikában vannak jelen bérbeadó irodái, de Észak-Amerikában és Kanadában is kínálja bérautóit. A Dollar cég korábban egyesült a Thrifty autókölcsönző vállalattal, így ma Dollar Thrifty Automotive Group néven nyújtanak bérautó-szolgáltatásokat Kanada és Észak-Amerika legnagyobb repülőterein.

A Dollar Thrifty Automotive Group autókölcsönző vállalat a Hertz leányvállalata lett 2012 novemberében. A két autókölcsönző cég egyesülésének eredményeként egy globális, multimárka jött létre, amely teljes körű bérautó-szolgáltatást nyújt és népszerű, prémium kategóriás autómárkák modelljeit kínálja ügyfeleinek.

Béreljen autót az Dollartól, hasonlítsa össze más autókölcsönzők árait most.

További információ a Dollárról