Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Rólunk

A autokolcsonzes.hu a Priceline.com vállalatcsoporthoz tartozó RentalCars.com magyarországi partnereként kínálja online autókölcsönzés szolgáltatását. Oldalunkon több mint 6000 helyszínre kérhet bérautó árajánlatot, mely 120 autókölcsönző partnerünktől származik. Célunk, hogy segítségünkkel Ön a világ legtöbb pontján néhány kattintással megismerje az adott helyszínre vonatkozó legjobb bérlési ajánlatot, illetve ezt kiválasztva könnyedén legfoglalja bérautóját. Az autokolcsonzes.hu által biztosított online autóbérlés szolgáltatást nemzetközi szinten  több mint fél millió utazni vágyó veszi igénybe

 

Legfontosabb tudnivalók az autokolcsonzes.hu-ról:

  • Az általunk használt rendszer segítségével a világ több mint 28 000 pontján foglalható online bérautó.
  • 120 autókölcsönző partner ajánlatát listázzuk, csak megbízható partnerekkel állunk szerződéses viszonyban. Oldalunkon keresztül olyan világszinten elismert, nagy múltú cégek kínálata érhető el, mint például Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Budget, Dollar, Sixt, National vagy a Thrifty.
  • Az autokolcsonzes.hu szolgáltatása teljesen díjmentes, semmilyen extra költséget nem számolunk fel. Az autóbérlés során kapott árajánlatok megegyeznek azokkal a díjakkal, melyeket közvetlenül az autókölcsönző partnerek biztosítanak ügyfeleik számára.
  • Az autokolcsonzes.hu szolgáltatási hátterét a Priceline.com csoport adja, mely a világ egyik legdinamikusabban fejlődő online utazási szolgáltató csoportja.