Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Sokat spórolhat, aki időben bérel autót

Budapest, 2013. február 15. - Érdemes időben lefoglalni a bérautót a téli nyaraláshoz is, mivel a foglalási időpont közeledtével egyre drágábbak a bérleti díjak, így pár nap alatt is sokat spórolhatunk az autóbérlésen derült ki az autokolcsonzes.hu napokban kiadott, ingyenesen letölthető, Autókölcsönzés Kisokos című kiadványából.

Ha valaki előre gondolkodik, akár 20-30 százalékkal olcsóbban bérelhet autót, mint az, akinek az utazás előtt pár nappal jut eszébe autót kölcsönözni. Az autóbérlés időpontja mellett a bérautó-biztosításokon spórolhatunk a legtöbbet, ha okosan választjuk ki a számunkra legkedvezőbbet. Az önrész-csökkentő balesetbiztosítással például elkerülhetjük, hogy egy általunk okozott baleset esetén az autón keletkező összes kárt ki kelljen fizetnünk. „Egy pár ezer forintos önrész-csökkentő biztosítással elérhetjük, hogy csupán az autó értékének 10-20 százaléka vagy akár nulla forint legyen az önrész mértéke, hogy még baleset esetén se kelljen megtérítenünk a keletkezett kár összegét” – magyarázta Árok Bianka, az autokolcsonzes.hu kommunikációs és projekt felelőse. A napokban kiadott Autókölcsönzés Kisokos a bérautó-biztosítások mellett tartalmazza az autóbérlés általános feltételeit és hasznos tippeket arra az esetre, ha késne a repülőgépünk vagy balesetet szenvednénk a bérautóval.

Könnyen átverhetnek minket, ha nem vagyunk elég felkészültek

Jelentős költségektől kímélhetjük meg magunkat azzal is, ha kellően alaposak vagyunk a bérautó felvételekor és leadásakor. „Előfordul, hogy az autókölcsönző cégek utólag olyan sérüléseket számláznak ki, melyek már az átvételkor is rajta voltak a járművön, ezért érdemes az átvételkor és a leadáskor az autókölcsönző cég munkatársával együtt átvizsgálni a járművet, és összevetni a szerződésben foglaltakkal, illetve az állapotigazoló lappal” – tett hozzá Árok Bianka.

A bérautó-foglaló oldalról ingyenesen letölthető Autókölcsönzés Kisokos tartalmazza az autóbérléshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, köztük az üzemanyagnorma korlátait, a korlátlan kilométer használat szabályait és a téliesítési díjra vonatkozó előírásokat. Az oldalon további hasznos tanácsokat is találunk az egyes országokra nézve, illetve érdekességeket tudhatunk meg a legnépszerűbb autóbérlési pontok látnivalóiról.

in
Tags: