AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS ALMERIÁBAN: AUTÓKÖLCSÖNZŐK ÁRAI

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI ALMERÍÁBAN

Az autóbérlés egyik feltétele a 18. életév betöltése, azonban előfordulhat, hogy bizonyos autókölcsönző társaságok csak a 21. életévet betöltött személynek adnak ki bérautót. Továbbá fiatal sofőrök esetében (18 és 25 év között) külön biztosítási díjat is fizettetnek, amely megvédi őket az esetleges figyelmetlenségből vagy rutintalanságból elkövetett balesetekből származó károktól. Mi magunk megfelelő bérautó-biztosítással, például önrészcsökkentő balesetbiztosítással kímélhetjük meg magunkat a nem várt kiadásoktól. Spanyolországban a bérautó díját hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával is kiegyenlíthetjük, azonban néhány autókölcsönző cég csak készpénzes fizetést fogad el.

Spanyolországi autóbérlés esetén nem kell kiváltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, így almeríai autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK ALMERÍÁBAN

Almería Andalúziában, Spanyolország legdélebbi területén fekszik, az ókortól kezdve lakott kikötőváros. Míg a korábbi korokban eperfa ültetvényei miatt vált a selyemipar fontos európai központjává, addig ma ez a város biztosítja Európa jelentős részének a zöldség- és gyümölcsfogyasztását. Az arab megszállás idején épült a város egyik fő látványossága, az Alcazaba, Spanyolország legnagyobb fellegvára, erődítménye. Látogatásunk során érdemes felkeresni a földrengés által a romokkal egyenlővé tett, majd reneszánsz stílusban újjáépített katedrálist, aztán sétára indulni a történelmi negyedbe, ahol több templomot és történelmi emlékeket felvonultató múzeumot is felkereshetünk. A Paseo de Cocheson, a tengerparti sétányon is kellemes sétákat tehetünk, vagy megmártózhatunk a Földközi-tenger habjaiban. És ha még nem lenne elég a spanyol tájból, akkor béreljünk autót egy autókölcsönző cégtől, és utazzunk el a Cabo de Gata természeti parkba, ahol vulkanikus hegyek és szaharai tájak várnak minket!

Almeríai autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK ALMERÍAI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50