AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS MAGYARORSZÁGON

 

Hazánkban is számtalan vadregényes táj és idilli üdülőövezet várja a pihenni vágyókat, melyekről nem érdemes csupán azért lemondani, mert jelenleg nem áll rendelkezésre gépjármű a nyaraláshoz. Ezt a problémát könnyedén orvosolhatja valaki egy bérautó segítségével, mely ma már az ország számos pontján átvehető.

A legnépszerűbb autókölcsönzési pontokról az alábbiakban részletes leírást találhat, melyekből megismerheti a helyi autóbérlési feltételeket és a fontosabb látnivalókat.

KÖZLEKEDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK MAGYARORSZÁGON

Magyarország területén minden személygépjárműben utazó személynek kötelező a biztonsági öv használata, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Magyarország területén az alkoholfogyasztás tekintetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után. A hazánk területén található autópályák használata minden szezonban díjköteles, az érvényben levő sebességkorlátozás pedig esetükben a 130 km/h. A Magyarországon érvényben levő sebességkorlátozások a többi területen a következőképpen alakulnak: lakott területen 50km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁGI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105