AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

Autókölcsönzés, autóbérlés Jászberényben

A Zagyva-folyó két partján elterülő Jászberény múzeumokkal, templomokkal, szobrokkal várja a kirándulni vágyókat. A kőhidat, mely a Zagyvát íveli át, legenda övezi, miszerint itt tért örök nyugovóra Attila. Bár a város múltja sajnos javarészt homályba vész, rengeteg érdekes történettel találkozhatunk itt. Csodaszép parkjai mellett a Margit-sziget kimagaslóan szép, mögötte pedig a város strandja található. Ha mindez nem lenne elég, Jászberény egy állatkerttel is bővelkedik, így ha ezt a helyet választjuk úti célként, érdemes autóbérlésen gondolkodnunk, így semmi sem fog kimaradni a látnivalók, programok közül.

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI JÁSZBERÉNYBEN

Magyarország egész területén, így Jászberényben is lehetőségünk van autót bérelni, melynek feltétele az érvényes jogosítvány. A bérelni kívánt autó bérleti díja érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával váltható ki, ami javarészt fedezi a kötelező biztosítást is. Szükség esetén gyermekülést, más extrákat is kérhetünk, illetve mindenre kiterjedő biztosítást is igényelhetünk.

LÁTNIVALÓK JÁSZBERÉNYBEN

Jászberény nemcsak kulturális programokban és műemlékekben, de természeti kincsekben is gazdag. Itt található a Zagyva menti-, Borsóhalmi- és Hajta-mocsár természetvédelmi területe is, illetve a Zagyva és árterülete. A Ferences templom és rendház impozáns épülete a belvárosban helyezkedik el, melynek története önmagában is lenyűgöző. Jászberény kápolnái, szobrai és múzeumai mellett kiváló kikapcsolódást nyújt a gyermekeknek is, ugyanis strand, valamint állat- és növénykert várja őket. Kiváló program lehet egy tavaszi napon, bérautónk segítségével pedig lehetőségünk nyílik minden zugot felfedezni.

FONTOS INFORMÁCIÓK JÁSZBERÉNYI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105