Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merülne fel, melyre telefonon szeretne választ kapni, kérjük, tárcsázza ingyenesen hívható magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat, és hivatkozzon az autokolcsonzes.hu oldalra!

Hétköznapoknként 9:00 és 17:00 között elérhető ügyfélszolgálati telefonszámunk: 06-80-018563.

 

Foglalás módosítása

Az alábbi űrlapon kattintson a Foglalásaim részre. Ezt követően egy új böngészőablak nyílik meg, melyben kezdeményezni tudja foglalása módosítását, ehhez adja meg e-mail címét, illetve hivatkozási számát. Amennyiben úgy érzi, hogy telefonon szívesebben intézné a módosítást, úgy kérjük, hívja a 06 80 018-563-os telefonszámot!

Leggyakoribb kérdések és válaszok

Ha szeretne többet megtudni az autokolcsonzes.hu által nyújtott szolgáltatásról, illetve bővebb információra van szüksége az autóbérléssel kapcsolatban, kérjük, kattintson ide!