AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

Autókölcsönzés Győrben

TALÁLJA MEG A LEGOLCSÓBB AUTÓBÉRLÉS ÁRAJÁNLATOT GYŐRBEN MINDÖSSZE NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

A vizek városaként elhíresült Duna, Rába, Rábca találkozásánál elhelyezkedő Győr-Moson-Sopron megyei megyeszékhely egész évben kulturális pezsgéssel és színes programokkal várja a látogatókat. A Győrbe látogató művészetkedvelők semmiképpen se hagyják ki a Bazilikát és az Egyházmegyei Kincstár műremekeit. A kisgyerekes családok is bátran autóba pattanhatnak, hisz a győri Állatkert, a Vaskakas Bábszínház és a Győrkőcfesztivál garancia az egész család számára. Ahhoz azonban, hogy a Kisalföld vadregényes tájait töviről-hegyire bejárjuk, érdemes autót bérelni, hogy a gyerekekkel kényelmesen kirándulhassunk a Rába távolabbi mocsaras vidékein is.

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI GYŐRBEN

A győri autókölcsönzéshez is szükség lesz saját névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára a bérautó átvételéhez. A lefoglalt bérautó bérleti díja nagyrészt tartalmazza az összes kötelező biztosítást, de azért ne feledkezzünk meg például az önrészcsökkentő balesetbiztosításról sem, mely abban az esetben jelent védelmet, ha az autókölcsönzés során a sofőr önhibájából okoz balesetet, melyben a bérautó is megsérül.

KÖZLEKEDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK GYŐRBEN

A győri utakon is hasonlóképpen alakul a kötelező sebességkorlátozás, mint Magyarország többi részén, erre autóbérléskor kifejezetten figyeljünk oda: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h. A Budapestről Győrbe tartó M1-es autópályán pedig maximum 130 km/h-val száguldhatunk, viszont ekkor se feledkezzünk meg az állandó sebességmérésekről és a kamerákról, melyek az autópálya-matrica meglétét ellenőrzik, mivel ezen autópálya használata is egész évben díjköteles. Az ország területén a biztonsági öv használata minden utasnak kötelező, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Az ittas vezetés esetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után.

LÁTNIVALÓK GYŐRBEN

A Győrbe látogatók ne hagyják ki a Bazilika mellett az Evangélikus Öregtemplomot sem, illetve a Görög Katolikus (Rác) Templomot és a Karmelita templomot! A Frigyláda Szobor után sétáljunk el a Kálvária dombra, és ha már Győrben járunk, a Püspökvárat se hagyjuk ki! A Zichy-Palotában található állandó Babakiállítás mellett különleges Cserépkályha-történeti kiállítás és Kovács Margit Állandó Kiállítás várja a kultúrakedvelőket a Kreszta-házban. Ha már Győrbe utaztunk, semmiképpen ne hagyjuk úgy ott a várost, hogy nem néztünk meg egy darabot a méltán híres Győri Balettban, illetve, hogy nem tettünk egy kiadós sétát a Püspök-erdőben! Az egész éves egyetemi pezsgés mellett Győr az év egyes szakaszaiban külön programokkal várja a látogatókat, például márciusban a Győri Tavaszi Fesztivállal, az augusztusi Barokk Esküvővel és az őszi Győri Bornapokkal.

Győri autókölcsönzés során a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK GYŐRI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105
  • Győr körzetszáma: 06 96