AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS SOPRONBAN

Sopron története egészen az őskorig visszavezethető. Nem csoda, hogy történelmi jelentőségű épületeivel és műemlékeivel évről évre rengeteg érdeklődő szempárt vonz. Földrajzi fekvését tekintve a Soproni-hegység és a Fertő-tó között található. Tiszta, szinte alpesi levegőjének köszönhetően bejegyzett gyógyüdülőhely. Számos nevezetesség és természeti kincs található itt, így tökéletes úti cél télen-nyáron.

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI SOPRONBAN

Sopronban az autóbérlés feltétele, hogy a sofőr 18. életévét betöltse és rendelkezzen érvényes jogosítvánnyal. A bérlés érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges. A bérautó bérleti díja javarészt fedezi az összes kötelező biztosítást.

KÖZLEKEDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK SOPRONBAN

Sopronba az M1-es autópályán juthatunk le Budapestről. Az autópályák használata bérautó esetében is díjköteles, ennek megfizetésének elhalasztása nem kívánt bírságot róhat a nyakunkba. Győr-Moson-Sopron megyében több fizetős gyorsforgalmi út, megyei matricával használható út, illetve szomszédos megyei matricával használható út található úgy, mint a M19, M85, M86, illetve az M15. Az érvényben lévő sebességkorlátozások a következők: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. Ezeket a korlátozásokat érdemes autókölcsönzéskor is betartani, ugyanis gyakran helyeznek ki sebességmérőket! Ezenkívül a bérautóban is kötelező a biztonsági öv használata, melynek ellenőrzése állandó jelenség, és elmulasztása ugyancsak pénzbírságot eredményez. A kétkezi telefonhasználat is tilos, azonban headsettel vagy kihangosítással elintézhetjük fontosabb ügyeinket! Hazánk egész területén zéró tolerancia van hatályban, így a kimutatható véralkoholszint rendőrségi eljárást von maga után.

LÁTNIVALÓK SOPRONBAN

Sopron hazánk egyik közkedvelt turisztikai célpontja, hiszen látnivalóban, nevezetességben, műemlékekben és természeti kincsekben egyaránt gazdag. Fekvését tekintve a Fertő-tó medencéje és a Soproni-hegység között nyugszik. Köszönhetően tiszta levegőjének kedvelt és jegyzett gyógyüdülőhely. A látogatók megtekinthetik Sopron jelképét a Tűztornyot, melynek körerkélye páratlan kilátást nyújt a városra. Hosszas séta a barokk díszekkel öltöztetett hangulatos házai és utcái között, útba ejtve magával ragadó tereit, remek kikapcsolódást nyújtanak. Templomainak, kolostorainak és szobrainak hála visszatekinthetünk a múltba. Annak, aki szereti nevezetességekkel, műemlékekkel elkápráztatni magát, érdemes bérautójával Sopron felé vennie az irányt.

FONTOS INFORMÁCIÓK SOPRONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105