AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

Békéscsaba a török időkben szinte teljesen elpusztult, így ma már egy újjáépült, rendezett várossal találkozhatnak az arra járók, amely elsősorban gasztronómiai rendezvényeiről ismert. Továbbá híres a csabai kolbászról, amire alapozva minden évben fesztivál várja az érdeklődőket. Ha ez még nem lenne elég, Magyarország leglátogatottabb sörfesztiváljának is Békéscsaba ad helyet.

TALÁLJA MEG A LEGOLCSÓBB AUTÓKÖLCSÖNZÉS AJÁNLATOT BÉKÉSCSABÁN MINDÖSSZE NÉHÁNY KATTINTÁSSAL!

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI BÉKÉSCSABÁN

Békéscsabán csakúgy, mint Magyarország egész területén az autóbérlés feltétele a 18. életév betöltése, és az érvényes jogosítvány megléte. A kölcsönzés során szükség lesz saját névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára. A bérleti díj javarészt tartalmazza a kötelező biztosítást, de érdemes további biztosításokat is kötni autókölcsönzéskor.

KÖZLEKEDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK BÉKÉSCSABÁN

Békéscsabára az M5-ös autópályán, illetve a 44. autóúton juthatunk le Budapestről. Abban az esetben is díjköteles az autópályák használata, ha ön bérautót vezet, így a matricát érdemes minél hamarabb beszerezni, ellenkező esetben nem kívánt bírság terhelheti a számláját. Az érvényben lévő sebességkorlátozások a következők: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. Ezek betartása ugyancsak kötelező bérelt autó használatakor is, mivel gyakori a sebességmérés. Kötelező továbbá a biztonsági öv használata, azonban tiltott a kétkezi mobiltelefon használata. Magyarország egész területén zéró tolerancia van érvényben, így akármekkora véralkoholszint rendőrségi eljárást eredményez.

LÁTNIVALÓK BÉKÉSCSABÁN

Békéscsaba számos csodálatos épületnek ad otthont, de csakugyan sok a látnivaló és nevezetesség is, így nem csoda, ha kirándulásra vágyik az ember, gyakran ez a város az úti célja. Békéscsaba, nemcsak híres gasztro-, sör-, és kolbászfesztiváljairól, de Gyógy- és Strandfürdővel is várja a turistákat, ami remek kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. Emellett a kirándulók megcsodálhatják a Néveri Horgásztavat és az Élővíz-csatornát is. Számtalan hangulatos templommal, térrel és sétáló utcácskával rendelkezik a város, a kulturális kikapcsolódásra vágyókat pedig színvonalas színházi műsorral, múzeumokkal és kiállítóhelyekkel várja. Ha kényelmesen szeretné bejárni Békéscsabát és a várost körülvevő természeti csodákat, érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

FONTOS INFORMÁCIÓK BÉKÉSCSABAI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105