AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

Autókölcsönzés Nyíregyházán, autókölcsönzők árai

A Nyírség központja vonzó turisztikai célpont hazánkban, egész évben sok pihenni és kirándulni vágyó keresi fel. A műemlékek, vallási épületek és múzeumok mellett állatparkkal és élményfürdőkkel, valamint kirándulási lehetőségekkel várja a turistákat Nyíregyháza. Akár nyáron, akár télen látogatunk a nyírségi városba, látnivalókban és rendezvényekben nem lesz hiány, mindenki találhat magának ideális programot. A város mellett a környék is remek lehetőségeket tartogat. Ehhez béreljünk autót egy autókölcsönző társaságtól, és fedezzük fel az észak-alföldi tájat!

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI NYÍREGYHÁZÁN

A nyíregyházi autóbérlés feltételei közé tartozik az érvényes jogosítvány megléte, valamint a 18. életév betöltése. Az autókölcsönző társaságoknál többféle bérautó közül is választhatunk, amelynek bérleti díját hitelkártyával vagy a dombornyomott bankkártyával fizethetjük ki. Az autókölcsönzés során a kötelező felelősségbiztosítás mellett nem árt például önrészcsökkentő balesetbiztosítást is kötnünk, így kellemetlen kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat egy esetleges koccanás vagy baleset esetén. A Nyíregyházán bérelhető autókat olyan megbízható autókölcsönző társaságok biztosítják, mint az Avis, az Alamo vagy Budget.

KÖZLEKEDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK NYÍREGYHÁZÁN

Nyíregyháza az M3-as autópályán keresztül érhető el, melynek használata díjköteles, a megengedett sebesség pedig 130 km/h. Nyíregyháza belvárosát egy kétszer két sávos nagykörút veszi körül, a szűk városközpontot pedig a kiskörút határolja. A városon belül 50 km/h, a városon kívül 90 km/h sebességgel közlekedhetünk. A sebességkorlátozások mellett egyéb szabályokat is tartsunk be, mint például a biztonsági öv használatát, illetve kihangosítóval vagy headsettel való telefonálást vezetés közben.

LÁTNIVALÓK NYÍREGYHÁZÁN

Nyíregyházi városnézésünk során felkereshetjük a Jósa András Múzeumot, amely a térség iparművészeti, irodalmi és régészeti emlékeit sorakoztatja fel, de számos látnivalóval vár minket a Sóstói Múzeumfalu is, amely a környező tájegységek népi építészetét mutatja be korhű lakóházakkal, boltokkal, érdekes kiállításokkal. A városban megtekinthetjük a nagy vallások egyházi épületeit, úgy mint a görög katolikus, az evangélikus és a református templomot, valamint a zsinagógát. Kisgyermekes családok számára ideális kikapcsolódás lehet az európai szinten is elismert Állatpark felkeresése vagy egy vidám fürdőzés az egyik helyi élményfürdőben. Szintén könnyed kikapcsolódást ígér a gyógyhatású sóstói tó, amelyben fürdőzni is lehet, de akár csónakázhatunk is rajta. Ha pedig a tó körül teszünk egy kellemes sétát, akkor megcsodálhatjuk a Krúdy Vigadót, amely a híres magyar prózaíró, Krúdy Gyula korának hangulatát idézi fel. Érdemes autót bérelni egy autókölcsönző társaságtól, és a nyíregyházi látogatás után bejárni a nyírségi tájat, valamint ellátogatni a szomszédos városokba, például Debrecenbe vagy Miskolcra!

Nyíregyházi autókölcsönzés során a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK NYÍREGYHÁZI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105
  • Nyíregyháza körzetszáma: 06 42