AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS BIRMIGHAMBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI BIRMINGHAMBEN

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya megléte, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és töltse be a 25. életévét. Birminghami autóbérlés esetén figyeljünk oda a helyi közlekedésre, és vigyázzunk a bérautónkra, mert a balos közlekedés, a nagy forgalom és a rendszeres dugók komoly következményekkel is járhatnak. A viszonylag sok ránk leselkedő közlekedési veszély miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát birminghami autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK BIRMINGHAMBEN

Birmingham részben megőrizte egykori kereskedelmi és ipari város jellegét, azonban a városrekonstrukció következtében ma már teljesen új arcát mutatja Anglia második legnagyobb városa. Birmingham jellegzetes hangulatát a viktoriánus korra jellemző vörös téglából épült házakból álló szűk utcasorok és hosszú csatornahálózata adják. A történelmi emlékek közül megemlíthető a Szent Fülöp katedrális, a Szent Pál templom, a Városháza és a Művész Galéria, valamint Birmingham első piaca, a Bull Ring, amely ma is bevásárló- és szórakoztató központként funkcionál. Kellemes sétákat tehetünk az Aston-parkban, a botanikus kertben vagy a kikötőben. Érdemes igénybe venni egy autókölcsönző cég bérautóját, és elutazni a közeli Stratford-upon-Avonba, Shakespeare szülővárosába is.

Birminghami autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK BIRMINGHAMI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218