AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS BOSTONBAN: TIPPEK, ÁRAK, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI BOSTONBAN

Az autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó bérleti díja hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával egyenlíthető ki. Továbbá bostoni autóbérlés esetén a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 25. életévét és érvényes, legalább egyéves jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az USA és Boston területén szélesek és jó minőségűek az utak, de nem árt például lopás vagy testi épségben tett kár esetén érvényesülő biztosítást is kötni. Bostoni autókölcsönzés esetén ezek a következők:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

Bostoni autóbérlés során is célszerű kiváltani a nemzetközi vezetői engedélyt, mert egyes autókölcsönző társaságok ezt is kérhetik az USA területén egyébként elfogadott magyar vezetői engedély mellett.

LÁTNIVALÓK BOSTONBAN

Az USA legrégebben alapított városában, Bostonban megtekinthetjük a kapitólium épületét, a Massachusetts State Houset vagy a Boston Athenaumot, de sétákat tehetünk parkjaiban és leghíresebb sugárútján, a Commonwelth Avenuen is. Mint ahogyan a legtöbb amerikai városban, úgy Bostonban is magas épületekkel találkozunk. A városról az egyik ilyen épület 50. emeletéről, a Skywalk Observatoryból nyílik csodálatos kilátás. A Quincy Marketre látogatva pedig igazi piaci forgatagba keveredhetünk. Míg a felnőttek a Boston Beer Museumban a sörfőzés rejtelmeivel ismerkednek, addig a kicsik a Boston Children’s Museumban játszhatnak kedvükre. Egy hajókázással egybekötött kirándulás alkalmával a keleti part hatalmas bálnáit is könnyen lencsevégre kaphatjuk. Érdemes bérautóval bejárni Massachusetts állam többi, látnivalókban gazdag városait!

Bostoni autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK BOSTONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyarország bostoni tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 111 Huntington Avenue, 26th Floor, Boston, Massachusetts 02199-7610, telefon: 00-1-617-342-4000