AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS DALLASBAN: KERESÉS, ÖSSZEHASONLÍTÁS, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI DALLASBAN

Az autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen legalább egyéves vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. Továbbá érvényes hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára lesz szükség a bérautó átvételéhez, amelyet általában korlátlan kilométer használattal bocsájtanak rendelkezésünkre az autókölcsönző társaságok. A kötelező biztosítások mellett – extra költségek ellenében – további, többféle kárra is kiterjedő biztosítást köthetünk az autókölcsönzés során, iyen például az SLI (Supplemental Liability Insurance) biztosítás.

A dallasi autóbérlés esetén a magyar vezetői engedély mellett a biztonság kedvéért váltsuk ki a nemzetközi jogosítványt is, mert előfordulhat, hogy ezt néhány autókölcsönző társaság kéri a bérautó átvételénél.

LÁTNIVALÓK DALLASBAN

Nemcsak a közismert televíziós sorozat, hanem maga a város, Dallas is remek kikapcsolódást jelenthet az oda látogatóknak. Texas állam leghíresebb városában felkereshetjük a 171 méter magas Reunion Towert, amelyből gyönyörű látvány tárulhat elénk Dallasról, a belvárosban toronyházak árnyékában sétálgathatunk, amelynek fő utcáján, a Main Streeten üzletek kirakataiban gyönyörködhetünk. Ellátogathatunk a bevásárló- és szórakoztatóközpontba, a West End negyedbe, de a kultúra iránt érdeklődők többféle múzeumba, például a Kennedy életét és gyilkosságát is bemutató Sixth Floor Museumba válthatnak belépőt. Az egész család számára kínál kiváló programot a Dallas World Aquarium, ahol egyrészt veszélyeztetett fajok megmentésével foglalkoznak, másrészt mesterséges esőerdejében szabadon repkednek a különböző trópusi madarak, akváriumában pedig vízi állatokat tekinthetünk meg a világ minden tájáról. Érdemes igénybe vennünk egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, és az autóbérlés után bejárni az igen változatos földrajzú Texas állam többi városát is!

Dallasi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására, ha már nincs szükségünk rá.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK DALLASI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség, Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30