AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS DENVERBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI DENVERBEN

Az autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 25. életévét, a másik pedig az, hogy a bérautó átvételéhez hitelkártyára vagy bankkártyára van szükség. Denver sakktábla szerkezetű úthálózatát nagyon sok kerékpárút szeli át, ezért sem árt óvatosan közlekedni bérautónkkal és a nagyobb fokú veszély miatt a kötelező felelősségbiztosítás mellett egyéb biztosításokat kötni. Az autókölcsönzés bérleti díja magában foglalja az alapbiztosítást, de többfajta kárra kiterjedő biztosítást is tudunk kötni, amelyek többletköltséggel járnak. A következő teljes körű biztosítások vehetők igénybe denveri autóbérlés esetén:

  1. LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  2. SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  3. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

A denveri autókölcsönzés esetén célszerű beszerezni a nemzetközi vezetői engedélyt, mert egyes autókölcsönző társaságok kérhetik ezt is.

LÁTNIVALÓK DENVERBEN

A Sziklás-hegység lábainál elterülő egykori aranybánya-városban többféle kikapcsolódási lehetőség is adódik az egész család számára. A hagyományos múzeumok, mint a történeti vagy a művészeti múzeumok mellett pénzverdét vagy Buffalo Bill, a vadnyugati hős múzeumát kereshetjük fel. A városi parkban található a virtuális kiállításokat felvonultató természettudományi múzeum és az állatkert, a Confluence Parkban pedig a gyerekek előtt nyitva álló interaktív múzeum, a szórakoztatópark, valamint a Downtown Aquarium, ahol rájákat és cápákat vehetünk alaposabban szemügyre. Ha a sok program után megéheznénk, akkor a virágokkal és fákkal övezett 16th Street Mallon vagy a Larimer Square-en beülhetünk egy hangulatos étterembe vagy kávézóba. A Colorado State Capitol magas épületéből a Sziklás-hegy csúcsaiban is gyönyörködhetünk. Vegyük igénybe egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait és járjuk be Denver környékét! Elhagyott aranybányákat, viktoriánus épületekből álló egykori bányavárosokat fedezhetünk fel, vagy horgászhatunk, piknikezhetünk az Echo-tó partján, de túrázhatunk is a nemzeti parkokban.

Denveri autókölcsönzés során a repülőtéren van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK DENVERI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyarország denveri tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 1700 Broadway, Suite 2100 Denver, Colorado 80290-2101, telefon: 00-1-303-861-8013