AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS DORTMUNKBAN: AUTÓKÖLCSÖNZŐK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI DORTMUNDBAN

Dortmundi autókölcsönzés esetén figyeljünk oda az autóbérlés szigorú feltételeire. A bérautó átvételekor érdemes alaposan átnézni az aláírt szerződést, hogy milyen már meglévő károk kerültek benne megállapításra, és ha találunk még egyéb problémát a bérautóval, akkor mindenképpen kérjük annak rögzítését! Dortmundban a bérautó bérleti díját hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával egyenlíthetjük ki.

Német autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Németország egész területén, tehát dortmundi autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítvány.

LÁTNIVALÓK DORTMUNDBAN

Dortmundban a történelmi emlékeken túl virágzó kulturális élettel, múzeumokkal, sportlétesítményekkel és számos szórakozási lehetőséggel találkozhatunk. A városnézés során keressük fel a híresebb építészeti nevezetességeket, a középkorban emelt Reinoldi templomot csodálatos üvegablakaival és orgonájával, a gót építésű Péter-templomot és a Mária-templomot, valamint a régi városháza épületét! A színházi előadásra vágyók váltsanak jegyet a Dortmundi Színházba, vagy vegyenek részt a Naturbühne Hohensyburg szabadtéri színpad egyik előadásán, a hangversenyek iránt érdeklődők pedig látogassanak el a Dortmundi Koncertházba! Dortmund múzeumai közül a modern művészet remekeit bemutató Museum am Ostwall és a középkori várostörténeti kiállításával az Adlerturm Múzeum tűnik ki. A sportrajongók ellátogathatnak a Westfalenhallenba, amely Európa egyik legnagyobb sportközpontja, emellett szórakoztató és kiállító centrum is. A belvárosban járva sokféle üzletbe is betérhetünk, ugyanis Dortmund Németország legnagyobb bevásárló paradicsomának számít. Télen a karácsonyi vásár nyűgözi le az idelátogató turistákat, ahol minden évben a világ egyik leghatalmasabb karácsonyfáját állítják fel.

Dortmundi autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK DORTMUNDI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0