AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZŐK ÉS AUTÓBÉRLÉS GENFBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI GENFBEN

A bérautó vezetője 21. életévét betöltött személy lehet csak, és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. A kiválasztott autó bérleti díja általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, továbbá tartozik hozzá egy káreseti önrész is, amely összegig a vezető felelős anyagilag a kárért. A svájci autókölcsönző cégek névre szóló hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak el az autóbérlés során.

Svájci autókölcsönzés esetén érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk, genfi autókölcsönzés során is elegendő ennek a felmutatása.

LÁTNIVALÓK GENFBEN

A Genfi-tó partján fekvő város páratlan értékű természeti kincsekkel és látnivalókkal várja a turistákat. Genf városában járva a reformáció és Kálvin tevékenységének nyomait fedezhetjük fel, köztük a Saint Pierre-katedrálist és a reformáció nagyjainak emléket állító Reformátorok falát. Az óvárosban találjuk Rousseau szülőházát, továbbá a Grand Ruet, az antik üzletekben és hangulatos kávézókban bővelkedő sétálóutcát, valamint a központi teret, a Place du Bourg-de-Fourt. Genf szimbólumai közé tartozik a világhírű svájci óragyártást jelképező 4 méter átmérőjű színes virágóra, valamint a 140 méter magasba feltörő vízoszlop a Genfi-tó déli partjának mólójánál. Az épületek közül meg kell említeni az ENSZ egyik fontos központját, az impozáns Nemzetek Palotáját, amelynek teraszáról a Genfi-tóban és a Mont Blanc fantasztikus látványában gyönyörködhetünk, parkjában pedig ciprusok és cédrusok között üdítő sétákat tehetünk. Aki nem érte be ennyivel, az béreljen autót, és járja be Svájc mesés tájait, keresse fel az ódon kastélyokat, és a hegyek lábánál a csillogó tavakat!

Genfi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK GENFI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 117
  • Mentők: 144
  • Tűzoltóság: 118
  • Magyar Nagykövetség Svájcban: Muristr. 31. 3006 Bern, telefon: 00-41-31-352-85-72
  • Magyar Konzuli Hivatal Svájcban: Eigerplatz 5. 11. Stock 3007 Bern, telefon: 00-41-31-371-13-55