AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS HAMBURG: ÁRAK, AJÁNLATKÉRÉS, ONLINE FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI HAMBURGBAN

Hamburgi autókölcsönzés esetén – mint ahogyan Németországban általában – az autóbérlés szigorú feltételekhez kötött, legalábbis az okozott károk tekintetében. Ezért is érdemes mindig alaposan átnézni az aláírt szerződést, hogy milyen, már meglévő károk kerültek benne megállapításra. Ha találunk egyéb problémákat is a bérautóval kapcsolatban, akkor mindenképpen kérjük azok rögzítését is! Továbbá vegyünk igénybe többféle kárra kiterjedő bérautó-biztosításokat is a hamburgi autóbérlés során. A bérautó átvételéhez pedig szükségünk lesz a hitelkártyánkra vagy a dombornyomott bankkártyánkra.

Német autóbérlés esetén nem kell nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Németország egész területén, tehát hamburgi autókölcsönzés során is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK HAMBURGBAN

Hamburg szívének a kikötő számít, ahol hatalmas nemzetközi hajókkal és látványos hajómúzeumokkal, illetve múzeumhajókkal találkozhatunk. Bebarangolhatjuk a vörös téglaépületekből álló, százéves Raktárvárost, a világ legnagyobb összefüggő raktárkomplexumát. Egy igazi kikötővárosból nem hiányozhat a nyüzsgő halpiac sem, érdemes megkóstolni a helyi halételeket. Hamburg történelmi nevezetességei közül kiemelkedik a tölgyfaoszlopokon álló városháza, a régi tőzsdeépület, az orgonájáról híres Szent Jákob, az oltármozaikjáról ismert Szent Miklós és a patinás toronyórával büszkélkedő Szent Mihály barokk templomok. Hamburg Németország musical-fővárosa, az Elba partján épült Musicalteatherben a legnépszerűbb darabokat tekinthetjük meg. Ha pedig hangversenyeket szeretnénk hallgatni, akkor váltsunk jegyet a Hamburgi Állami Operába. A városnézés és kulturális feltöltődés után csónakázhatunk az Alster tavon, sétálhatunk a városi parkban, a Planten un Blomenben. A kisgyerekes családok ellátogathatnak a Miniatur Wunderlandba, ahol a világ legnagyobb vasúti terepasztalát csodálhatják meg, de a kicsik számára igazi élményt jelenthet a Hagenbeck állatkert is a hatalmas akváriumával. Érdemes autót kölcsönözni, hiszen így remek kirándulásokat tehetünk Hamburg környékén is.

Hamburgi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK HAMBURGI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyarország hamburgi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Alsterufer 45, 20354 Hamburg, telefon: 00-49-40-45-29-56