AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS HOUSTON, TEXAS - KERESÉS, ÁRAK, BÉRAUTÓ FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI HOUSTONBAN

Az autókölcsönzéshez a sofőrnek be kell töltenie a 25. életévét. Ha valaki még nincs 25 éves, de 21 éves már elmúlt, pótdíj ellenében vezethet csak bérautót, amely így megnöveli az autókölcsönzés költségeit. Az autókölcsönző cégeknél általában készpénzzel is fizethet, bár több helyen részesítik előnyben a hitelkártyás fizetést. Mindenképp figyeljen az autókölcsönző által előírt feltételekre az autóbérlés során, illetve válasszon nagyobb biztosítási csomagot, elkerülve a véletlen sérülésből eredő esetleges plusz költségeket! A houstoni autóbérlés során az alábbi biztosításokat javasolt megkötni a kötelező biztosításon túl:

  1. LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás a lopásra, a törésre és a természeti károkra terjed ki.
  2. SLI (Supplemental Liability Insurance): biztosítást nyújt az 1 millió dollár feletti károk és az életben tett kár esetén, amennyiben a bérlő a felelős.
  3. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset- és betegbiztosítás, amely az utasok testi épségéért felel.

Lehetőségünk van a bérautó átvételi helyétől eltérő leadási pontot megjelölni, de ezt tegyük meg már az internetes bérautó-foglalás során!

LÁTNIVALÓK HOUSTONBAN

Houston Texas állam legnagyobb városa, ipari, közlekedési, űrhajózási, kereskedelmi, oktatási és kulturális központ. Több ezer hajó fordul meg hatalmas forgalmat lebonyolító kikötőiben. Ha szórakozni szeretnénk, látogassunk el Montrose Disctrict negyedbe, de ha természetközeli kikapcsolódást keresünk, menjünk el a Memorial Parkba! Érdekes látnivalóval szolgál a San Jacinto Battleground, mely az egykori texasi köztársaságnak állít emléket, közepén látható az óriási emlékoszlop, a San Jacinto-torony. Bérautóval átutazhatunk Floridába, vagy felkereshetjük Dallast is. A bérautó-átvétel Houston több pontján, így a repülőtéren, a pályaudvaron vagy a belvárosban is igénybe vehető.

FONTOS INFORMÁCIÓ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK HOUSTONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Konzuli Hivatal / Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30