AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS LARNACÁBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI LARNACÁBAN

A larnacai autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen legalább hároméves, érvényes jogosítvánnyal, a másik feltétel pedig az, hogy töltse be a 21. életévét. A bérautó átvétele pedig hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya meglétével lehetséges. Azonban nem árt azzal is számolni, hogy nyári szezonban jóval drágább a bérautók bérleti díja, és emellett érdemes valamilyen többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosítást is igénybe venni. Vezessünk figyelmesen, ugyanis Ciprus szigetén a baloldali közlekedés van érvényben! Továbbá fontos megjegyezni, hogy Ciprus szigetének egyharmadát egy hivatalosan el nem ismert török állam uralja. Bérautónkkal való utunk során figyeljünk arra, hogy ne utazzunk át erre a szigorúan felügyelt észak-ciprusi török oldalra!

Ne felejtsük el, hogy larnacai autóbérlés esetén a magyar jogosítvány mellé ki kell váltanunk a nemzetközi jogosítványt is!

LÁTNIVALÓK LARNACÁBAN

Larnacai nyaralás során a távolságok miatt célszerű igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatását, és bérautóval felfedezni a város nevezetességeit. A mükénéi görögök által alapított ősi királyvárosban, Kítionban ókori emlékeket vehetünk szemügyre, majd felkereshetjük a város védőszentjének, Szent Lázárnak a templomát. A tengerpartra érve meghódíthatjuk az egykori börtönként és kivégzőhelyként használt, ma múzeumnak helyet adó erődöt, amely mellett megtaláljuk a helyi muszlimok imahelyét, a nagymecsetet is. A városnézés után Larnaca kikötőjében ejtőzhetünk, ahol megcsodálhatjuk a hatalmas yachtokat, a forró napsugarak elől pedig beülhetünk a tavernák napernyői alá, és megkóstolhatjuk a helyi étel- és italkülönlegességeket. A korzózás után tovább is indulhatunk Larnacából a bérautónkkal, és bejárhatjuk a sokszínű és páratlan szépségű Ciprus többi mesés táját, városát is!

Larnacai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK LARNACAI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

Általános segélyhívószám: 112 és 199 Magyar Nagykövetség Cipruson: Prodromou & 2 Demetracopoulou str. 3rd floor Antonis Zenios Tower 1090 Nicosia, telefon: 00-357-22-459-130 Magyar Konzuli Hivatal Cipruson: Prodromou & 2 Demetracopoulou str. 3rd floor Antonis Zenios Tower 1090 Nicosia, telefon: 00-357-22-459-130