AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS LAS VEGAS: AJÁNLATKÉRÉS, ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS, ONLINE FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI LAS VEGASBAN

Az autókölcsönzés egyik feltétele Las Vegasban, hogy a bérautó vezetője töltse be a 25. életévét, a másik pedig az, hogy csak érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával vehető át az előre lefoglalt bérautó. 25 évnél fiatalabb személy is bérelhet autót, azonban ilyenkor ún. fiatal vezetői díjat számolnak fel az autókölcsönző társaságok, amelyek így próbálják megkímélni magukat a fiatal sofőrök rutintalanságából és figyelmetlenségéből eredő károktól. A benzin viszonylag olcsó az USA-ban, így Las Vegasban is akár többet autókázhatunk bérautónkkal, azonban az autóbérlés során érdemes nagyobb összeget szánni teljes körű biztosításokra. Ajánlott biztosítások Las Vegas-i autóbérlés során a következők:

  1. LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  2. SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  3. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

LÁTNIVALÓK LAS VEGASBAN

A híres kaszinóvárosban, Las Vegasban történelmi emlékek helyett modern épületek, kaszinók és mindig nyüzsgő éjszakai élet várja a turistákat. Célszerű bérautóval bejárni a várost, mert a reptérről ingyenes buszok közlekednek az autókölcsönző állomásokhoz, így könnyedén eljuthatunk ezekhez, és néhány perc alatt át is vehetjük az előre lefoglalt bérautónkat. Las Vegasban belépőt válthatunk az ősi tengeri maradványokat, természeti kincseket bemutató Természettörténeti Múzeumba, de látogatást tehetünk a „pót-Manhattanbe” is, ahol New York látványosságainak kicsinyített másai fogadnak minket. A „soha nem alvó város” igazi központja azonban a The Strip, a színes kaszinókkal, luxushotelekkel, éjszakai klubokkal és szórakoztató központokkal szegélyezett főútvonal. Itt tapasztalhatjuk meg az igazi Las Vegas-i életérzést. Las Vegas-i utunk során ne hagyjuk ki a Colorado-folyó kanyonját, a Grand Canyont és a vörös szikláiról ismert Red Rock Canyont sem. Mindegyiknél indulnak szervezett túrák, a páratlan látványú kanyonokat kilátópontokról csodálhatjuk meg. Bérautónkkal elutazhatunk a Colorado-folyónál található, 220 méter magas Hoover-gáthoz, amely főként éjszaka, kivilágítva nyújt csodálatos látványt.

Las Vegas egyébként elképesztő ütemben fejlődik, így szinte biztos, hogy visszatérő vendégként mindig találunk majd valamilyen újdonságot - no és persze az is elképzelhető, hogy egy-egy régebbi építmény mindeközben eltűnik a Stripről. Manapság egyébként kialakulóban van egy újabb központ, mely a belváros (Downtown) melltt található. Mindezekkel együtt az olyan, ma már klasszikusnak mondható szállodai látványosságok is elérhetők, mint például a Belaggio zenére "táncoló" szökőkútja, vagy az elképesztő magassáokban vidámparki élményt nyújtó Stratosphere.

Las Vegas-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK LAS VEGAS-I AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30