AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS LONDONBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI LONDONBAN

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. A nemzetközi vezetői engedély kiváltása nem minden országban kötelező. Ha londoni autókölcsönzés esetén a belvárosba utazunk, akkor ún. behajtási díjat kell fizetnünk, melyet az autóbérlés bérleti díja nem tartalmaz. Londoni autóbérlés esetén fokozottan vigyázzunk a bérautónkra, mivel London belső kerületeiben való autózás nem egyszerű. A balos közlekedés, a rendszeres dugók és a magas parkolási költségek nehezítik az autósok életét. A nagyobb fokú veszélyeztetettség miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát londoni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK LONDONBAN

Londonban számos látnivaló vár ránk. A Temze folyón átívelő Tower Bridge, illetve a londoni parlament alsó- és felsőházának helyet adó Westminster-palota az óratornyával és a Big Bennel. Emellett nem érdemes kihagyni a brit királyi család otthonát, a Buckingham Palotát sem a híres őrségváltással, illetve a világ egyik legnagyobb történelmi múzeumát, a British Museumot és az angol királyok koronázási és temetkezési helyét, a Westminster apátságot sem. Ha könnyedebb kikapcsolódásra vágyunk Londonban, akkor érdemes ellátogatni Madame Tussauds múzeumába, ahol élethű viaszbábúk várnak ránk vagy a 135 méter magas London Eyeba, amelyből csodálatos panoráma tárul elénk egész Londonra.

Londoni autókölcsönzés során a repülőtereken és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK LONDONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218