AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS LOS ANGELES / LAX - TIPPEK, BÉRAUTÓ ÁRAK, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI LOS ANGELESBEN

Los Angelesben az autókölcsönző társaságok csak 25 éven felüli személynek adnak ki bérautót, amely érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával vehető át. A bérleti díj tartalmazza az autókölcsönzéshez szükséges alapbiztosításokat, de érdemes felár ellenében egyéb biztosításokat is kötni. A következő biztosítások megkötése ajánlott Los Angeles-i autóbérlés során:

LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén. SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel. Az USA-ban elfogadják a magyar vezetői engedélyt, de amerikai autóbérlés esetén érdemes a nemzetközi vezetői engedélyt kiváltani, mert egyes autókölcsönző cégek ezt is kérhetik a bérautó átvételénél.

LÁTNIVALÓK LOS ANGELESBEN

Az "Angyalok városa" számos látnivalóval csábítja a kikapcsolódni vágyókat. Mindenképpen érdemes ellátogatni a Hollywood Boulevard-ra, megnézni a csillagokat, és persze ott az Óceán, a Santa Moninca öböl, Malibu, Beverly Hills. A rendkívüli látványhoz társul a kellemes, meditárran éghajlat, aminek köszönhetően gyakran még az ősz vége felé is 30 fokhoz közelít a hőmérő higanyszála.

10 kihagyhatatlan látnivaló Los Angelesben szerintünk:

 1. Hollywood felirat és természetesen mellé a Hollywood Blv
 2. Venice Beach
 3. Santa Monica beach
 4. Griffith Observatory (lehetőség szerint este, a város fantasztikus látványt nyújt ekkor)
 5. California Science múzeum (elképesztő űrtörténeti kiállítással)
 6. Universal Studios Hollywood (mozitörténelem a Universal Studio tolmácsolásában)
 7. The Getty Center (elképesztő gyűjtemény)
 8. Sunset Blv (végigkocsikázni rajta este)
 9. Rode Drive
 10. Petersen Automotive Museum

Los Angeles-i autókölcsönzés során a repülőtéren van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK LOS ANGELES-I AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

 • Általános segélyhívószám: 911
 • Magyar Nagykövetség / Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30