AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS LUTON

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI LUTONBAN

Az autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. A legtöbb autókölcsönző társaság csak névre szóló hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával való fizetést fogad el a bérautó átvételekor. Angol területen balos közlekedés van, ezért lutoni autóbérlés esetén is figyelmesen és óvatosan közlekedjünk bérautónkkal, amelyre célszerű a kötelező felelősségbiztosításon túl egyéb bérautó-biztosítást is kötnünk, hogy kellemetlen kiadásoktól kímélhessük meg magunkat egy esetlegesen bekövetkező koccanás vagy lopás esetén.

autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, lutoni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK LUTONBAN

Luton elsősorban repülőteréről ismert az utazók körében, azonban ha nem csak átutazóként járunk a városban, akkor számos érdekességet is felfedezhetünk benne. Béreljünk autót a repülőtéren, majd járjuk be vele Lutont! Felkereshetjük a művészeti galériát, ahol végigkövethetjük a város kalap- és csipkekészítő múltját, de a közlekedési múzeumba is válthatunk belépőt. Ha májusban érkezünk Lutonba, akkor még Európa legnagyobb egynapos karneváljába is belecsöppenhetünk. Bérautónkkal továbbindulhatunk a nem is olyan távol található Londonba, ahol többek között megtekinthetjük a Big Bent, a Buckingham Palotát vagy éppen a Westminster apátságot.

Lutoni autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK LUTONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218