AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRÉLS MADRID: TIPPEK, ÁRAK, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI MADRIDBAN

Az autókölcsönzés feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 18. életévét, azonban néhány autókölcsönző cég megköveteli, hogy a vezető elmúljon 21 éves. A fiatal sofőrök esetében (18 és 25 év között) egyaránt igaz, hogy a cégek külön biztosítási díjat fizettetnek a helyszínen, mely megvédi őket az esetleges figyelmetlenségből vagy rutintalanságból elkövetett balesetekből származó károktól. Autóbérlés esetén a fizetési kondíciókat illetően változó a helyzet Spanyolországban, mivel egyes autókölcsönző cégek csak a hitelkártyás és dombornyomott bankkártyás fizetést engedélyezik, mások viszont kézpénzt is elfogadnak. Az autókölcsönzés során többféle bérautó közül is választhatunk, amelyre különböző bérautó-biztosításokat is köthetünk.

Spanyolországi autóbérlés esetén érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk, tehát madridi autókölcsönzés során is.

LÁTNIVALÓK MADRIDBAN

Ha a spanyol fővárossal szeretnénk megismerkedni, akkor elsőként érdemes felliftezni a Farode Moncolaba, a 100 méter magas adótoronyba, amelyből csodás panoráma nyílik Madridra. A szebbnél szebb épületek látványát tovább élvezhetjük, ha közelebbről is megtekintjük őket. Látogassunk el a Királyi Palotához, az Almudena katedrálishoz vagy Palacio de Comunicacioneshez! A múzeumkedvelők ne hagyják ki a Prado, a Reina Sofia és Thyssen-Bornemisza múzeumokat, amelyekben olyan szépművészeti alkotásokat tekinthetnek meg, mint például Cézanne, Picasso vagy Rembrandt festményeit! A város gyönyörű épületekkel körülvett tereit is keressük fel, a Plaza de Cibelest a híres szökőkútjával, és a Plaza Mayort III. Fülöp király bronz lovas szobrával! A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók pedig csónakázhatnak a Buen Retiro park taván, vagy színes sétát tehetnek a Királyi Botanikus Kert közel 30 ezer virága és 1500 fája között. Béreljünk autót és fedezzük fel Spanyolország többi részét is!

Madridi autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK MADRIDI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 091
  • Mentők: 061
  • Tűzoltóság: 080
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50