AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS MANCHESTERBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI MANCHESTERBEN

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. Manchesteri autóbérlés esetén fokozottan vigyázzunk a bérautónkra, a balos közlekedés, a nagy forgalom és a rendszeres dugók nehezítik az autósok életét. A nagyobb fokú veszélyeztetettség miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, például kiegészítő felelősségbiztosítást.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát manchesteri autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK MANCHESTERBEN

Manchester egyeteméről és focicsapatáról közismert, de ezek mellett számos látnivalóval, érdekességgel várja a turistákat. A múzeumok közül méltán népszerű a Manchester Múzeum, a Tudományok Múzeuma, az Imperial War Múzeum és az Urbis, a pezsgő városi élet múzeuma. A modern építésű Lowryban kiállításokat, színházi, és balett előadásokat tekinthetünk meg, de a város bővelkedik patinás épületekben található könyvtárakkal és galériákkal is. Régi épületek után kutatva felkereshetjük a Viktória-kori katedrálist vagy a Shambles utcát, amelyet favázas házak öveznek. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók kellemes sétákat tehetnek a Heaton vagy a Country parkban. Akik pedig a nézelődés és a vásárlás szerelmesei, azok az Arndale és a Trafford Centrekben hódolhatnak szenvedélyeiknek. Autót bérelve pedig Manchester külterületeit is alaposan bejárhatjuk.

Manchesteri autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK MANCHESTERI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218