AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS MILÁNÓBAN: KERESÉS, ÖSSZEHASONLÍTÁS, MEGTAKARÍTÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI MILÁNÓBAN

Milánói autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott MasterCarddal lehetséges. A bérautó átvételének pontos időpontját érdemes jó előre átgondolni, és belekalkulálni a szieszta időtartamát, ugyanis ekkor az autókölcsönző cégek is zárva tartanak. Amennyiben nyaralásunk során milánói autókölcsönzést tervezünk, érdemes előre lefoglalni bérautót, mivel Olaszország esetében gyakran megesik, hogy a főszezonban már kevesebb bérautó közül választhatunk, és az áruk is jócskán változik, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő autónkat. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért. Van lehetőség olyan autóbérlésre is, amely 0 Ft önrésszel jár, azaz a vezető nem felelős anyagilag a kárért.

Milánói autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, amellyel korlátlan ideig, szabadon közlekedhetünk Olaszország egész területén, tehát milánói autókölcsönzés esetén nem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

LÁTNIVALÓK MILÁNÓBAN

Elegáns és nyüzsgő város, ahol egyaránt megtaláljuk a régi történelmi emlékeket és a modern, csillogó üzleteket. Felkereshetjük a fehérmárványból épült dómot, a világhírű operaházat, az egykori hercegek rezidenciáját, a Castello Sforzescot, a Santa Maria delle Grazie templomot, ahol Leonardo da Vinci Utolsó Vacsora című festményét tekinthetjük meg. A „divat fő utcájában”, a Via Monte Napoleone utcában gyönyörködhetünk a nagy divatházak fényes kirakataiban. Milánó „divatházában”, a Galleria Vittorio Emanueleben szintén luxus üzletekkel, éttermekkel, bárokkal találkozhatunk. A focirajongók pedig nem hagyhatják ki az AC Milannak és az Internazionalenak otthont adó San Siro stadiont sem. De ha már Milánóban járunk, akkor ne feledkezzünk meg a környék természeti szépségeiről sem, béreljünk autót és hosszabb kirándulások alkalmával barangoljuk be Milánó környékét is, és fedezzük fel Olaszország többi városát is!

Milánói autókölcsönzés során a repülőtereken, valamint a város több pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK MILÁNÓI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938