AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS NÁPOLYBAN: OLCSÓ BÉRAUTÓ-AJÁNLATOK

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI NÁPOLYBAN

Nápolyi autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges. Érdemes előre lefoglalni a nápolyi nyaraláshoz szükséges bérautót, mivel olaszországi autókölcsönzés esetében gyakran megesik, hogy a főszezonban már csak kis flottakészletből választhatunk, és az autók ára is jócskán változik, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő őket. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Olaszországi autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, így nápolyi autókölcsönzés esetén sem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

LÁTNIVALÓK NÁPOLYBAN

Nápolyon nyomokat hagytak az egymást követő történelmi korszakok, minderről templomok, műemlékek és múzeumok tárlatai tanúskodnak. Ezek felkeresése mellett bejárhatjuk a nyüzsgő, szűk sikátorokat, ahol utcai árusok kínálják portékáikat. Egy hangulatos étterembe betérve ne felejtsük el megkóstolni az igazi paradicsomszószos, bazsalikomos, sajttal megszórt olasz pizzát sem, amelynek Nápoly a szülőhazája. Érdemes autót bérelni és elutazni a szomszédos Pompeibe, ahol szinte időutazást téve csodálhatjuk meg a Vezúv által betemetett ókori római város romjait. Bérautónkkal Olaszország többi történelmi emlékekben gazdag városát is felfedezhetjük!

Nápolyi autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron, valamint a város több pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK NÁPOLYI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938
  • Magyarország nápolyi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Via Toledo 156 80132 Napoli, telefon: 00-39-081-5511-115