AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS ORLANDÓBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI ORLANDÓBAN Az autóbérlés feltételei közé tartozik, hogy a vezetőnek be kell töltenie a 25. életévét és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönző társaságok csak hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával rendelkező személyeknek adják át az előre lefoglalt bérautót, amelynek díja tartalmazza az alapbiztosításokat is. Ezeken kívül teljes körű biztosításokat vehetünk igénybe, amelyek feltételeiről az autókölcsönzés során tájékozódhatunk. Ajánlott biztosítások orlandói autóbérlés során is a következők:

  1. LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  2. SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  3. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

Ha Orlandóban bérlünk autót, akkor a magyar vezetői engedély mellett érdemes kiváltani a nemzetközit is.

LÁTNIVALÓK ORLANDÓBAN

A napfényes Florida egyik legnagyobb városában, Orlandóban a kellemes éghajlatnak köszönhetően bármikor felkereshetünk egy vidámparkot, egy kalandparkot vagy egy állatparkot, amelyek az egész család számára felhőtlen kikapcsolódást nyújthatnak. A belvárosban felhőkarcolókkal találkozhatunk, éttermekbe vagy bárokba ülhetünk be, több neves művész alkotásait tekinthetjük meg az Orlando of Museum Artban vagy a Maitland Art Centerben, valamint a tudomány titkaival ismerkedhetünk meg az Orlando Science Centerben. Orlandóban járva nem hagyhatjuk ki a Kennedy Space Centert, ahol bepillantást nyerhetünk az űrutazás világába, és természetesen a Disney Worldot sem, mesés parkjaival és attrakcióival.

A filmek szerelmesei látogassanak el az Universal Studios Orlandóba, ahol híres filmek díszletei között tehetnek sétát vagy ülhetnek fel például egy hullámvasútra. A bátrabbak vegyenek részt egy airboat túrán, és ismerjék meg a városon kívüli vadvilágot is! Orlandóból autós túrára indulhatunk, ehhez béreljünk autót egy autókölcsönző cégtől!

Orlandói autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK ORLANDÓI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30