AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS PHOENIX (ARIZÓNA): AJÁNLATKÉRÉS, ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS, ONLINE FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI PHOENIXBEN

Az autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 25. életévét, továbbá csak hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya meglétével vehető át az előre lefoglalt bérautó. Az autókölcsönzés során szükséges alapbiztosításokat magában foglaló bérleti díj mellett extra felár ellenében olyan biztosításokat is kérhetünk, amelyek természetvédelmi vagy éppen a testi épségben tett károk esetén nyújtanak védelmet. Ilyen például az SLI (Supplemental Liability Insurance) biztosítás, amely az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít.

Phoenixban szinte minden turista számára természetes az autókölcsönzés, melyhez elfogadják a Magyarországon megszerzett vezetői engedélyt, de azért amerikai autóbérlés esetén nem árt a nemzetközi vezetői engedélyt is kiváltani.

LÁTNIVALÓK PHOENIXBEN

Arizona állam fővárosában, Phoenixben a nagy hőségben érdemes felkeresni egy víziparkot, ahol lehűthetjük magunkat, majd továbbindulhatunk például a Castles N’Coasters nevű vidámparkba vagy az állatkertbe. A világ legnagyobb városi parkjában, a South Mountain Parkban vagy a Papago botanikus kertben sétákat tehetünk, de a sivatag közepén akár golfozhatunk is. Phoenix atmoszférájában egyértelműen érződik Mexikó közelsége, igazi mexikói ételeket kóstolhatunk meg hangulatos éttermekben. Phoenixi autóbérlés után járjuk be Arizona vadregényes tájait! Bérautónkkal elutazhatunk a Grand Canyonhoz vagy a Colorado folyóhoz, utunk során sivatagok és oázisok, sziklás hegyek és hatalmas kaktuszok látványában lesz részünk.

Phoenixi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására, mielőtt hazaindulnánk.

FONTOS TELEFONSZÁMOK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK PHOENIXI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség (Magyar Konzuli Hivatal) az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30