AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS SAN FRANCISCO - KERESÉS, BÉRAUTÓ ÁRAK, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI SAN FRANCISCÓBAN

Az autóbérlés minimum korhatára általában 25 év, és az autókölcsönző társaságok csak érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával rendelkező személyeknek adják át az előre lefoglalt, megfelelő kategóriájú bérautót. San Francisco városa meredek dombokra épült, mindez nagyon megnehezíti a helyi közlekedést. Nem egyszerű az elindulás a dombon felfelé például a piros lámpa átváltása után, és az út menti parkolás is csak megfelelő kézifékkel ajánlott. A nagyobb fokú veszélyeztetettség miatt érdemes teljes körű biztosításokat igénybe venni az autókölcsönzés során. Ajánlott biztosítások San Franciscó-i autóbérlés során a következők: LDW, SLI, PAE.

San Franciscó-i autóbérlés esetén a magyar vezetői engedély mellett érdemes kiváltani a nemzetközi engedélyt is, mert az USA-ban egyes autókölcsönző társaságok kérhetik.

LÁTNIVALÓK SAN FRANCISCÓBAN

A San Francisco-öböl bejáratánál elhelyezkedő város felett sokat süt a nap, de bármikor eleredhet az eső és ködbe burkolózhat az egész város. Ha ebbe az amerikai városba utazunk, akkor nemcsak a meredek dombokkal, hanem a szeszélyes időjárással is érdemes számolni. Autó helyett gyalog megmászva a dombokat vagy a speciális helyi közlekedési eszköz, a Cable Car lépcsőjére felugorva városnézésre indulhatunk, de a Coit Towerből is gyönyörű panoráma tárulhat elénk San Franciscóról. Ha egy kis vásárlásra vagy nézelődésre vágyunk, akkor arra kiválóan alkalmas az Union Square vagy a Ghirardelli Square negyedek. Ezek mellett a tengeri gyümölcsöket árusító vízparti piacot és a Fisherman’s Wharfot, azaz a kikötőt is keressük fel, ahol mindennapos látványnak számít, hogy tengeri fókák ücsörögnek a stégen. Néhány óra alatt átsétálhatunk a San Francisco szimbólumának számító, 2737 méter hosszú és 227 méter magas, jellegzetes színében pompázó Golden Gate hídon, vagy megpihenhetünk a szintén ezt a nevet viselő park hűsítő árnyékot adó fái alatt. Komppal átkelhetünk egy szomszédos szigetre, ahol az egykor erődítményként, majd börtönként, ma pedig múzeumként funkcionáló Alcatrazt fedezhetjük fel, amelynek falai között raboskodott Al Capone. San Franciscóban béreljünk autót és látogassunk el Kalifornia többi napfényes városába is!

10 kihagyhatatlan látnivaló San Franciscóban szerintünk

 1. Bérautóval szinte kötelező a legnagyobb dőlésszöggel rendelkező utak bejárása akár többször is
 2. Alcatraz
 3. Golden Gate (távolról, ne és persze áthatjva rajta)
 4. Fisherman's Warf (remek retro játék műzeummal, ahol minden kipróbálható)
 5. Golden Gate Park
 6. Cable Car
 7. Coit Tower
 8. Pier 39
 9. Union Square
 10. Coit Tower

San Franciscó-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK SAN FRANCISCÓ-I AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

 • Általános segélyhívószám: 911
 • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
 • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30