AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS STOCKHOLM: ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS, ONLINE FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI STOCKHOLMBAN

Az autókölcsönzés feltétele, hogy a bérautó vezetője érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen, továbbá hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya nélkül nem lehetséges az autóbérlés. Svédország útjai nagyon biztonságosak, de ha esetleg baj történne, akkor sem kell aggódni, mert a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, továbbá az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Stockholmi autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Svédország területén, tehát stockholmi autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK STOCKHOLMBAN

A 14 szigeten elterülő városban természetesen nem csak ezeket a szigeteket összekötő rengeteg hídban gyönyörködhetünk. Például az óvárosban, Gamla stanban hangulatos sétákat tehetünk a sikátorok között, éttermekbe, bárokba ülhetünk be. A város egyik szimbólumának számít a Városháza, melyből csodálatos kilátás tárul elénk. A Királyi Palotában a svéd királyok életét bemutató múzeumot tekinthetjük meg, az épület előtt pedig a látványos őrségváltást. A Modern Művészetek Múzeumában nemzetközi és svéd alkotásokat vehetünk szemügyre, a Nemzeti Múzeumban képzőművészeti gyűjteményt tekinthetünk meg, a Skanzenben a régi falusi élettel és mesterségekkel ismerkedhetünk meg, a Nordiska Múzeum pedig a különböző korok mindennapi életét vonultatja fel. Igazi látványosság az a 1628-ban elsüllyedt hadihajó, melynek vízből kiemelt roncsai köré látogatóközpontot építettek. A városban gyönyörködhetünk egy hajókirándulás során is, de ha többet is szeretnénk látni Svédországból, akkor vegyük igénybe egy autókölcsönző cég szolgáltatását!

Stockholmi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK STOCKHOLMI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Svédországban: Dag Hammarskjölds väg 10, 115 27 Stockholm, telefon: 00-46-8- 661-67-62
  • Magyar Konzuli Hivatal Svédországban: Laboratoriegatan 2, 115 27 Stockholm, telefon: 00-46-8-663-66-39