AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS STUTTGARTBAN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI STUTTGARTBAN

Stuttgarti autókölcsönzés esetén – mint ahogyan Németországban általában – az autóbérlés szigorú feltételekhez van kötve, így még egy kisebb karcolás esetén is súlyos összeget kell fizetnünk. Ezért érdemes mindig alaposan átnézni az aláírt szerződést, hogy milyen, már meglévő károk kerültek benne megállapításra, és ha találunk még egyéb problémát a bérautóval, akkor mindenképpen kérjük annak rögzítését. Stuttgartban is hitelkártyával vagy bankkártyával egyenlíthetjük ki a bérautó bérleti díját, amely általában magában foglalja a kötelező felelősségbiztosítás költségét.

Német autóbérlés esetén érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk, tehát nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk stuttgarti autókölcsönzéshez sem.

LÁTNIVALÓK STUTTGARTBAN

Stuttgartban kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket. A gyerekeknek egyedülálló élményeket tartogat hullámvasútjaival az Europark, izgalmas játékcsodáival a Sensapolis park vagy éppen érdekes kiállításaival a Planetárium. A felnőttek számára több órás elfoglaltságot jelenthet a Porsche vagy a Mercedes-Benz autómúzeum, a csokoládémúzeum, a villamosmúzeum, a tartományi múzeum vagy a régi kastély bejárása. Az egész család kirándulhat a várost övező erdőkben és szőlődombokon, sétákat tehetnek a Wilhelmina állat- és botanikus kertben, vagy egyszerűen csak élvezhetik a friss levegőt a mindig nyüzsgő Schlossplatzon. A felnőttek kezébe egy pohár bor, a gyerekek kezébe pedig egy igazi stuttgarti perec is kerülhet. A városról pazar kilátás tárul elénk a TV toronyból, tiszta időben egészen az Alpokig is elláthatunk. Aki még közelebb vágyik az Alpok lábaihoz, az béreljen autót, és utazzon el a hófödte hegyekhez, és fedezze fel Németország további mesés tájait!

Stuttgarti autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK STUTTGARTI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyarország stuttgarti tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Haußmannstraße 22, 70188 Stuttgart, telefon: 00-49-711-24-86-1630