AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

Autókölcsönzés Sydneyben

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI SYDNEYBEN

Sydney-i autóbérlés során az autókölcsönző társaságok dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát fogadnak el. A bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, továbbá mindig jár egy káreseti önrész is, amely összegig a vezető felelős a kárért. Ausztráliában bal oldali (jobb kormányos) a közlekedési rend, tehát figyelmesen közlekedjünk, továbbá bármikor felbukkanhat egy-egy kenguru is az útszélén. A nagyobb fokú veszély miatt nem árt önrészcsökkentő balesetbiztosítást is kötni. Az utak minősége viszont jó, és az autópályák is megfelelően kiépítettek, így autókölcsönzés esetén könnyedén és gyorsan eljuthatunk a város bármely pontjára.

Ausztráliai autóbérlés esetén ki kell váltanunk nemzetközi vezetői engedélyt!

LÁTNIVALÓK SYDNEYBEN

A mindig napsütéses város számos látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel várja a turistákat. Sydney legismertebb nevezetességei közé tartozik a Világörökség részének számító „hullámzó” Operaház, az Ausztrália jelképeként ismert acélhíd, a Harbour Bridge és a 309 méter magas kilátótorony, a Sydney Tower, amelyből csodálatos panoráma tárul elénk a városról. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók felkereshetik a bevásárló- és szórakoztatóközpontot, a Darling Harbourt vagy az egyik beachet, például a szörfözők kedvencét, a Bondi Beachet. Ha szerencsénk van, delfineket és kék pingvineket is megpillanthatunk. Érdemes igénybe venni egy autókölcsönző cég szolgáltatásait, és autóbérlés segítségével bejárni Ausztrália szebbnél szebb tájait is.

Sydney-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK SYDNEY-I AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 000 vagy 112
  • Magyar Nagykövetség Ausztráliában: 17 Beale Crescent, DEAKIN, ACT 2600, telefon: 00-61-2-6282-2555
  • Magyar Konzuli Hivatal Ausztráliában: 17 Beale Crescent, DEAKIN, ACT 2600, telefon: 00-61-2-6282-2555