AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS SZENTPÉTERVÁR: KERESÉS, ÖSSZEHASONLÍTÁS, FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI SZENTPÉTERVÁRON

Az autóbérlés egyik feltétele, hogy a vezetőnek be kell töltenie a 21. életévét, a másik pedig az, hogy legalább egyéves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie, továbbá hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára is szükségünk lesz a bérautó átvételéhez. Szentpétervár útjai nagyon forgalmasak, gyakoriak a dugók, és a helyi közlekedési morál is rossz. Éppen ezek miatt nem árt körültekintően közlekedni, és figyelni a bérautó épségére, elővigyázatosságból pedig mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötni. Ha

Szentpétervári autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, mivel Oroszországban is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk is.

LÁTNIVALÓK SZENTPÉTERVÁRON

Az egykori cári városban, az „Észak Velencéjének” is nevezett Szentpéterváron járva megtekinthetjük az Ermitázs Múzeumban az orosz cárok egykori rezidenciáját, valamint az arany- és márványdíszítésű termeiben található képzőművészeti gyűjteményeket, kiállításokat. Szentpéterváron járva elsétálhatunk a történelmi események tanújához, a Palota térre, megcsodálhatjuk a barokk stílusú, vékony, aranyozott tornyú Péter-Pál-székesegyházat vagy a Nagy Péter cár által építetett Péter-Pál-erődöt. Az orosz és szovjet művészettel az Orosz Múzeumban ismerkedhetünk meg. Ha már Oroszországban járunk, akkor érdemes igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatását, és ellátogatni a többi orosz történelmi városba is.

Szentpétervári autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK SZENTPÉTERVÁRI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség az Orosz Föderációban: Ul. Moszfilmovszkaja 62. Moszkva 115127, telefon: 00-7-495-641-7500
  • Magyar Konzuli Hivatal az Orosz Föderációban: Ul. Moszfilmovszkaja 62. Moszkva 115127, telefon: 00-7-495-641-75-11