AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS VARSÓBAN: TIPPEK, BÉRAUTÓ ÁRAK, AJÁNLATKÉRÉS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI VARSÓBAN

Az érvényes vezetői engedély megléte mellett a hitelkártya vagy a dombornyomott bankkártya megléte is az autókölcsönzés feltétele. Varsóban nagy a forgalom, gyakran alakulnak ki közlekedési dugók és a felújítási munkálatok sem ritkák. A belvárosban közlekedve arra is kell számítanunk, hogy szűkösek az utak, és nehezen találunk parkolóhelyet. Bérautónkkal célszerű tehát óvatosan közlekednünk, melynek bérleti díja általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, továbbá az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Lengyel autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, varsói autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

LÁTNIVALÓK VARSÓBAN

Varsóban kirándulva többek között elsétálhatunk az Óvárosi piactérre, melynek közepén megcsodálhatjuk Varsó városának címeralakját, a felfegyverzett Szirén bronzszobrát, körülötte pedig a polgárházakat, galériákat, szabadtári kiállításokat. Varsó másik jelképének a Kultúrpalota számít, a maga 30 emeletével, melynek legfelső szintjéről gyönyörű kilátás tárul a szemünk elé. Továbbá látogatást tehetünk a képzőművészeti remekeket felsorakoztató Nemzeti Múzeumba vagy a barokk stílusú Wilanówi kastélyba, ahol királyi lakosztályokat és festészeti galériákat tekinthetünk meg, a kastély egyik melléképületében található Plakátmúzeumban pedig 54 000 plakát-alkotást vehetünk szemügyre. Ha még nem lenne elég a városnézésből, akkor felkereshetjük Pragat, a művészeket és értelmiségieket vonzó kerületet, melynek régi és renovált épületei között tehetünk hangulatos sétákat. Lengyelország bővelkedik még történelmi múlttal rendelkező városokkal, érdemes ezeket is felkeresni. Ehhez azonban vegyük igénybe egy autókölcsönző társaság szolgáltatását!

Varsói autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK VARSÓI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 997
  • Mentők: 999
  • Tűzoltóság: 998
  • Magyar Nagykövetség Lengyelországban: 00-559 Warszawa ul. Fryderyka Chopina 2., telefon: 00-48-22-628-44-51
  • Magyar Konzuli Hivatal Lengyelországban: 00-559 Warszawa ul. Fryderyka Chopina 2., telefon: 00-48-22-628-44-51