AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

OLCSÓ AUTÓBÉRLÉS VELENCÉBEN

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI VELENCÉBEN

Velencei autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártáyval lehetséges. Érdemes előre lefoglalni a nyaraláshoz szükséges bérautót, mert a főszezonban már csak kis flottakészletből választhatunk, és az áruk is jócskán változik az autókölcsönzés során, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Velencei autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, mivel olaszországi autókölcsönzés esetén nem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

LÁTNIVALÓK VELENCÉBEN

Velence, a szigetre épült város lagúnáiról, kanyargós sikátorairól és műemlékeiről híres. A nevezetességek közül kiemelkedik a Szent Márk tér és a Szent Márk székesegyház, valamint a Dózse Palota. Sokak számára ismert lehet a Gran Teatro La Fenice operaház és a város legmagasabb építménye, a Campanile, azaz az Óratorony. Turistaként ellátogathatunk a könyvtárként és múzeumként funkcionáló Libreriaba, és átsétálhatunk a Sóhajok hídján is, amely a Dózse palota épületét köti össze a régi börtönnel. Természetesen lehetőségünk van – például a Canal Granden – gondolázva is megcsodálni Velence hangulatos arcát. Választhatunk bérautót is, amellyel felfedezhetjük a város környékét vagy akár egész Olaszországot is!

Velencei autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK VELENCEI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938
  • Magyarország velencei tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Velence 30135 S. Croce, F.ta S. Chiara, 510, telefon: 00-39-041-523-9408