AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS WASHINGTON: AJÁNLATKÉRÉS, ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS, ONLINE FOGLALÁS

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI WASHINGTONBAN

Az autóbérlés minimum korhatára általában 25 év, és az autókölcsönző társaságok csak érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával rendelkező személyeknek adják át az előre lefoglalt bérautót. A bérleti díj tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást, de többféle kárra kiterjedő biztosításokat is igénybe vehetünk, amelyekről az autókölcsönzés során bővebben tájékozódhatunk. A következő teljes körű biztosítások ajánlottak washingtoni autóbérlés során is:

  1. LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  2. SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  3. PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

Washingtoni autóbérlés során a magyar vezetői engedély mellett érdemes kiváltani a nemzetközi engedélyt is, mert az USA-ban egyes autókölcsönző cégek kérhetik.

LÁTNIVALÓK WASHINGTONBAN

Az USA-ban járva természetesen nem szabad kihagyni a fővárost, Washingtont sem. Legfőbb látnivalói közé tartozik az impozáns Fehér Ház, az első elnök tiszteletére emelt, márványból, gránitból és homokkőből készült Washington-emlékmű, amely a világ legmagasabb obeliszkje a maga 294 méterével. Továbbá a történelmi épületeket, például a Capitoliumot is magában foglaló nemzeti park, és a Lincoln-, illetve a Jefferson-emlékmű sem maradhat ki a sorból.

A múzeumkedvelők feltétlenül keressék fel a Smithsonian Intézetet, mert ott egy helyen megtalálnak több tematikájú múzeumot, ugyanis ez az épület egy oktatási és kulturális intézményekből, valamint múzeumokból álló komplexum. Az amerikai történelem iránt fogékonyaknak érdemes ellátogatniuk a látványos épülettel rendelkező Kongresszusi Könyvtárba, ahol a levéltárban például a Függetlenségi Nyilatkozatot tekinthetik meg.

A családoknak remek kikapcsolódás lehet az állat- és növénykert felkeresése. Béreljünk autót és tegyünk körutazást az USA államaiban!

Washingtoni autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK WASHINGTONI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30