AUTÓBÉRLÉS: 900 AUTÓKÖLCSÖNZŐ, 60 000 BÉRLÉSI HELYSZÍN.

AUTÓBÉRLÉS ZAKYNTHOSON, OLCSÓ BÉRAUTÓ AJÁNLATOK

AZ AUTÓBÉRLÉS FELTÉTELEI ZAKYNTHOSON

A többi szigethez hasonlóan Zakynthoson is viszonylag gördülékenyen és problémamentesen zajlik az autóbérlés és a bérautó visszaadása, mert nem félnek attól az autókölcsönző cégek, hogy valaki autót lop, mivel azt úgy sem tudná elszállítani a szigetről. Az általános feltételek, mint a vezetői engedély, a névre szóló hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya megléte, zakynthoszi autókölcsönzés során is érvényesek. A szigeten a helyi közlekedés igen kedvező, egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait is bármikor igénybe tudjuk venni. Ha bérautónkkal szeretnénk bejárni a szigetet, akkor egyrészt célszerű megfelelő kategóriájú bérautót lefoglalni, másrészt többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosításokat kötni, mert könnyen előfordulhat, hogy a dimbes-dombos hegyvonulatokon felverődik egy kavics és megsérti a bérautó szélvédőjét vagy alvázát. Ha megfelelő biztosítást kötöttünk, akkor az esetleges sérülésekért nem kell felárat fizetnünk, a nyaralásunkat pedig nyugodtan élvezhetjük.

Görögországi autóbérlés esetén gond nélkül használhatjuk a Magyarországon megszerzett jogosítványunkat, tehát Zakynthos szigetén is elfogadják.

LÁTNIVALÓK ZAKYNTHOSON

Görögország egyik csodálatos szigete Zakynthos, amelynek megismeréséhez legjobb ha igénybe vesszük egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, és bérautóval fedezzük fel ezt a mesés szigetet! Utunk során elsősorban természeti csodákkal fogunk találkozni, amelyek látványa biztosan magával fog ragadni minket. A tenger felől megközelíthető fehér sziklás barlangok és türkizkék öblök közül is különlegesnek számít a Navaggio-öböl, ahol egy igazi hajóroncsra mászhatunk fel, vagy néhány barlang szájánál mediterrán fókákat is megpillanthatunk. Feltétlenül látogassunk el a Vassilikos-félszigetre, amelyen kiváló strandokat találunk, de valódi látványosságnak a tojásrakó teknősök, illetve a homokban található teknőstojások nyomai számítanak. Ha a tradicionális görög életmóddal és kis falvakkal szeretnénk megismerkedni, akkor a sziget északi részére kell utaznunk. Zakynthosz városát is érdemes felkeresni, amely egy forgalmas kikötőváros hangulatos kávézókkal és tavernákkal, és a kék-fehér színekben pompázó Szent Dionüszosz-templommal. Béreljünk autót és fedezzük fel a Kelet Virágának is nevezett, erdőkkel, valamint olajfák, pálmafák és citrusok sűrűjével borított szigetet!

Zakynthoszi autókölcsönzés során Zakynthos város repülőterén és belvárosának néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

FONTOS INFORMÁCIÓK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKNAK ZAKYNTHOSI AUTÓKÖLCSÖNZÉS SORÁN

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 100
  • Mentők: 166
  • Tűzoltóság: 199
  • Magyar Nagykövetség Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-800
  • Magyar Konzuli Hivatal Görögországban: 25-29. Od. Karneadou, Kolonaki, Athens 10675, telefon: 00-30-210-72-56-820